Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Magyar Napok 2019 ősz - beszámoló

Három napig (2019. szeptember 17-19 között) várták a magyar kézművesek, kereskedők a Vámház körúti Vásárcsarnokban a kedves látogatókat.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara IV. Kiskereskedelem és E-Kereskedelem Osztálya, a Budapesti Tematikus és Bevásárló Utcák Menedzsmentje (BUM), valamint a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac igazgatósága szervezésében megvalósuló Magyar Napok rendezvény ismét sikeresen zárult.

Több tízezer látogató járta be a Vásárcsarnokban kiállító magyar kézművesek, kereskedők standjait. Volt népi iparművész, kerámia ékszeres, kefekészítő, szalma-csuhéj fonó, nemez készítő, festett üveg ékszeres, üvegműves, játékkészítő, makettépítő, egyedi konyhai textíliákat készítő, famíves, népi viselet készítő, bőrdíszműves, övkészítő, fazekas, gyöngyékszer készítő, hímző, tojásfestő, tojáskarcoló, mézes, papírmerítő, üves és nemescél ékszer készítő, magyar motívumos festett üveg és fa tárgy készítő, fából faragott süteménymintázó. A termékek nem csak szépek, hasznosak is, ezért érdemes kilátogatni minden alkalommal, hiszen újabb és újabb gyöngyszemek kerülnek elő. Alább beszéljenek a képek és ha lemaradt volna róla, akkor 2019. december 3-5 között Mikulás napok alkalmával még találkozhat kisiparosainkkal és kézműveseinkkel.