Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kibérelem.hu - Tesztelje Ön is!

  • 2018 március 06.

Immár két hónapja működik az oldal teszt-üzemmódban. Köszönjük az eddigi észrevételeket, igyekeztünk mindent kijavítani. Azonban még mindig van lehetősége tesztelni az oldalt és jelezni felénk, ha javaslata lenne.

 

Az ingatlanok feltöltése folyamatban, viszont, ami fent van, azok teljesen valós adatok.

A Kibérelem.hu oldalon regisztráció és bejelentkezés nélkül is tud böngészni. Azonban, ha érdekli egy ingatlan, vagy szeretne javaslatot tenni, vagy hirdetést feladni, akkor regisztrálnia kell az oldalra, majd bejelentkezni, hogy ezt megtehesse.

 

Oldal funkció:

Kibérelem.hu 

Itt egy rövid leírást talál a projektről és a rajta található tartalomról.

 

Üzlethelyiségek

Önkormányzati és magán tulajdonban lévő üres üzlethelyiségeket talál itt. Az oldalon bárki hirdetheti térítésmentesen a birtokában lévő üres üzlethelyiségeket, ehhez csak regisztrálnia kell az oldalon. Az ingatlanokhoz kiegészítő gazdasági adatok is tartoznak, amivel többet nyújt ez az oldal, mint egy egyszerű hirdetési portál. 

A hirdetett ingatlanoknál regisztráció után lehívhatóak az adott ingatlan 300-500-800 méteres vonzáskörzetének releváns gazdasági adatai (vásárlóerő összetétele, értéke, Magyarországi és EU-s értékindexek).

 

Híreink

Ide kerülnek majd azok a hírek, melyek érdekesek vagy fontosak lehetnek az oldalt felkereső látogatók számára.

 

Közösség Hangja

Budapest lakossága szavazhat egy interaktív, online felületen arról, milyen üzletet, boltot, szolgáltatást látnának szívesen a közvetlen környezetükben. Sőt akár bejelenthetik, ha üres üzlet van a környezetükben. - ez a funkció csak regisztráció után érhető el

 

Szakemberek

Üzlethelyiség megnyitásához (Építéshez, átalakításhoz, tervezéshez és berendezéshez) szakemberek ajánlása.

Vállalkozás működéshez (Üzletmenet és az ügyvitel segítésére) szolgáltatók és szakemberek ajánlása.

 

Kapcsolat

Az itt feltüntetett elérhetőségeken tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

 

 

A teszt-üzemmód 2018 tavaszáig tart. Ez idő alatt az oldalon:

  • a hirdetések aktívak, a hirdetésekhez kapcsolt gazdasági adatok elérhetőek lesznek,
  • megnyílik a közösség hangja,
  • cégek és magánszemélyek is regisztrálhatnak, hirdetéseiket feltölthetik,
  • a szakemberek egy widget beépítésével az e-kamara rendszerén belül elérhetővé válnak.

 

A teszt-üzemmód alatt információkat gyűjtünk a működés finomhangolása érdekében, így kérjük, ha Önnek is van észrevétele, javaslata, akkor ossza meg velünk az info@bevasarloutca.hu e-mail címen.