Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Június közepétől elérhető a 2019-es BUM térkép partnereinknél és irodánkban is!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2013-ban alapította meg a BUM – Bevásárló és Tematikus Utcák Menedzsmentjét, amelynek fő küldetése: a fővárosi tematikus utcák erősítése, az ilyen kezdeményezések felkarolása és összefogása, adott területek kereskedelmének erősítése, fejlesztése és az utcák látogatottságának növelése. Budapesten jelenleg tizenegy egyedülálló, különleges tematikus utca, kisebb-nagyobb városrész található, amelyekben jól megfér egymás mellett a tradíció és az innováció, a minőség és a mennyiség, a kereskedelmi szemlélet és az emberközeli stílus.

Az elmúlt évek, évtizedek számos változást hoztak, hiszen a plázák és hipermarketek megjelenése hazánkban is átformálta a vásárlási szokásokat. Ám, ahogy egyetlen nagyváros, így Budapest sem létezhet a hagyományokra épülő, modern kiskereskedések nélkül. A budapesti tematikus utcák elindulása óta egyre többen ismerik fel a fenti közös célok fontosságát, egyre többen tesznek azért, hogy az utcák és a helyi vállalkozások minél tartalmasabb, magasabb szintű szolgáltatást nyújtsanak a látogatóknak és a vásárlóknak.

A tematikus utcák népszerűsítésére és az idelátogató turisták számára mintegy alternatív program lehetőséget kínálva született meg a BUM térkép.  Közel 1,2 millió példányban jelent meg ez az ingyenes kiadvány eddig. Az egyik oldalon Budapest térkép jelenik meg, másik oldalon pedig a leírások és tájékoztatók szerepelnek, mind az utcákról, mind az adott évi eseményekről. A térképek terjesztésében a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ a fő partnerünk, így mind a budapest infó pontokon, mind kiemelt rendezvényeken is megjelenik a kiadvány. Partnerünk a terjesztésben az Aranykulcsos Szállodaportások Egyesülete, akik 4 és 5 csillagos szállodákba visznek belőle. Ezenkívül 350 Budapesti display helyre is kikerül (orvosi rendelőkben, autó szalonokban, fitnesztermekben stb.) Természetesen az utcákban a vállalkozásoknál is megtalálhatók majd a kiadványok. Összesen 75.000 példányban nyomtatjuk most a térképet.