Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

IV. Budapesti Fotósviadal - fontos információk

A szeptember 19-ei IV. Budapesti Fotósviadalra a regisztráció elindult!

Regisztrálni a www.fotosviadal.hu oldalon lehet, az előzetes regisztráció augusztus 20-ig tart, nevezési díja 3.500,- Ft. A 14 éven aluliaknak ingyenes (őket külön kategóriában is díjazzuk).
Az első 100 regisztráló között 10 db 5.000,- Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki, amely a https://www.nika.hu/ üzletében váltható be 10.000,- Ft feletti vásárlás esetén.

Fontos, hogy a sorsoláson csak azok vesznek részt, akik kiegyenlítették a regisztrációs díjat.


Néhány fontos információ:

  1. A járványhelyzetre való tekintettel készítettünk egy egyoldalas információs lapot amiben összefoglaljuk, hogy mik a különböző forgatókönyvek az esetleges szigorítások esetén. Ezt a regisztrációs oldalnál megtaláljátok, nagyon kérünk benneteket, hogy figyelmesen olvassátok át és kérdés esetén keressetek bennünket.
  2. Az idei évben bevezetjük a támogatói jegyet, amellyel hozzájárulhattok a Fotósviadal és a Pannon Fényképészkör Egyesület munkájához.
  3. A májusi online versenyre kialakított online feltöltési felületet fejlesztettük, így az idei versenyen a helyszíni checkpointok mellett lehetőségetek lesz ezt a felületet is használni, ezáltal gördülékenyebbé tenni a folyamatot.


A verseny főtámogatói:
- Sudioline FototechNikahttps://www.nika.hu/
záridő.hu https://zarido.hu/

Kiemelt támogatója a BUM Bevásárlóutca MenedzsmentAz idei verseny díjai:
1. helyezett
Fotósviadal Vándorkupa
60.000,- Ft értékű vásárlási utalvány a StudioLINE Fototech-Nika felajánlásából
Sony Alpha 5100L (ILCE-A5100L + 16-50mm)

2. helyezett
40.000,- Ft értékű vásárlási utalvány a StudioLINE Fototech-Nika felajánlásából
FUJIFILM INSTAX MINI 90 NEO CLASSIC Fényképezőgép

3. helyezett
30.000,- Ft vásárlási utalvány a StudioLINE Fototech-Nika felajánlásából
FOTOPRO X-AIRCROSS MINI CARBON állvány

Gyerek kategória 1. helyezett
JOBY GORILLAPOD 1K STAND állvány
Objektív termoszbögre

Különdíj
20.000,- Ft vásárlási utalvány a StudioLINE Fototech-Nika felajánlásából
Canon Selphy CP1300 fotónyomtató

Az idei verseny összdíjazása meghaladja az 500,000 Ft-ot! Támogatóinknak a díjakon túl a rengeteg befektetett munkáját is meg kell köszönnünk!

 

Részletesebben a támogatókról

A IV. Budapesti Fotósviadal főtámogatója:

Studio Line FototechNIKA webáruház - minden ami fotótechnika! 

https://www.nika.hu/

"Cégünk 1991 óta forgalmaz minőségi fotós felszereléseket, fotós táskákat, objektíveket, szűrőket, állványokat. A fotósok körében megbízhatónak számító top márkák termékeit forgalmazzuk (Benro, Cokin, Lume Cube, MagMod, Spider Holster, Velbon, Think Tank, stb.). Nálunk minden olyan felszerelést megtalálsz, ami nem hiányozhat egy igazi fotós felszerelései közül sem legyen az profi vagy amatőr. Ha érdekel a fotótechnika, akkor megfelelő szakmai anyagokkal, könyvekkel is tudunk szolgálni. Mindezek mellett ha ellátogatsz az üzletünkbe professzionális szakmai tanácsadással is szeretettel várunk!"

 

Támogatóink:

Záridő - Objektíven a fotózásról!

https://zarido.hu/

"A Záridő egy 2020 februárjában indult online magazin. Egy maroknyi kis csapat fotózás iránti szeretetének a gyümölcse.
A magazin szerkesztői elhatározták, hogy a megszokottól eltérően, új köntösbe bújtatva tárják a fotós tartalmakat a publikum elé. A fotós eszközök tesztelésén túl az oldalon megjelennek interjúk, technikai tanácsok, fotótörténet és megannyi olyan téma, amiről talán csak a Záridő hasábjain lehet olvasni.
A változatos írások sokaságát tovább gazdagítja, hogy a magazin interaktív, vagyis, lehetőséged van közvetlenül megszólítani az egyes márkákat, vagy kérhetsz tanácsokat; de ha akad egy jó témád, ami a szíved csücske és írsz róla egy ütős cikket, csatolsz hozzá fotókat vagy videót és beküldöd az info@zarido.hu címre, jó eséllyel az meg is fog jelenni a magazin oldalán."

 

 

Bevásárlóutca Menedzsment

https://bevasarloutca.hu/

Augusztus 14-15-én és 28-29-én idegenvezetővel járhatjátok be Budapest bevásárlóutcáit, hogy megismerhessétek rejtett titkait. A Kalandos Nyár Budapesten programsorozatot a Bevásárlóutca Menedzsment (BUM), egyik kiemelt támogatónk hívta életre, hogy megismertesse a közönséggel a főváros történelmi, kulturális, és gasztro értékeit. Használjátok ki ezt a remek lehetőséget!
A sétákra itt tudtok regisztrálni: https://bevasarloutca.hu/cikkek/programok/kalandos-nyar-budapesten-fedezzuk-fel-egyutt-a-bum-utcait

 

Végül, de nem utolsó sorban, a Fotósviadal mögött a Pannon Fényképészkör Egyesület áll, a szervezői csapat mellett lelkes fotósokból álló csoportunk is aktívan dolgozik. Ha csatlakozni szeretnél hozzánk írj a pfe@fotosviadal.hu e-mail címre! Addig is:

https://www.facebook.com/fenykepeszkor

https://www.instagram.com/pfe_photo/