Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

IV. Budapesti Fotósviadal

  • 2020 július 08.

A Fotósviadal egy olyan rendezvény, ahol az amatőr és tapasztalt fotósok összemérhetik kreativitásukat.

Kötelező hétvégi program a fotózás szerelmeseinek a IV. Budapesti Fotósviadal, amelyet ugyan idén májusban a szervezők kénytelenek voltak elhalasztani a kialakult veszélyhelyzet miatt, de új időpontban, szeptember 19-én, szombaton, várják a fotózás szerelmeseit a Pannon Fényképészkör Egyesület tagjai. Hasonló jellegű külföldi és itthoni rendezvények alapján a versenyre először 2010 tavaszán került sor Veszprémben, azóta tizenegy sikeres Fotósviadalon vannak túl a szervezők.

 

A Fotósviadal egyedisége abban rejlik, hogy a versenyzők számára egy időben csak egy téma, annak időkorlátja, és a leadás helye áll rendelkezésre. Az egész napos megmérettetés során 8+1 darab témát kapnak majd a versenyzők, amelyeket meg kell fotózniuk Budapest belvárosában. A képeket különböző helyszíneken kell majd leadniuk, így vezeti őket végig a fővároson a rendezvény. A mozgalmas verseny lehetőséget ad a tapasztalatszerzésre, és a programból adódóan bizonyos határokig minden résztvevő tudja alakítani saját idejét.

A rendezvény során leexponált képek készítői közül a szakmai zsűri értékelését követően pár héten belül kerülnek ki a nyertes képek, melyekből kiállítás is nyílik. A díjazottakra értékes nyeremények várnak, melyeket a kiállításmegnyitóval egybekötött díjkiosztón vehetnek majd át. A rendezvény főtámogatói idén a Studioline és a Záridő.

További információt a fotosviadal.hu weboldalon, illetve a rendezvény Facebook oldalán találtok. Regisztráció augusztus 1-től indul.