Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Ilyen volt a Civil Korzó 2019

2019. június 1-jén tartotta egész napos szabadtéri, családi rendezvényét az Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetsége, ahol a VII. kerületben tevékenykedő különböző civil szervezeteknek és kulturális társulásoknak adtak bemutatkozási lehetőséget.

Az Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetséget 1997-ben, több, a kerületben működő civil szervezet hívta életre annak érdekében, hogy erőiket egyesítve véleményformáló és a civil társadalom fenntarthatóságát, érdekeit nyomatékosan érvényesítő társulást hozzanak létre.

További céljai, a kerület kulturális és épített értékeinek védelme, ápolása és népszerűsítése, valamint önálló kulturális és társadalmi projektek kezdeményezése.

A családi napon bemutatkoztak társadalmi szervezetek, színházak, fogyatékkal élők érdekképviseletét ellátó szervezetek, művészeti és kulturális egyesületek és alapítványok, sportegyesületek, továbbá felléptek a kerületben tevékenykedő művészek, hagyományőrző egyesületek. Volt néptánc, jóga és különböző koncertek, de a kicsik is találhattak elfoglaltságot.

Alább néhány kép a rendezvényről.