Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

FERGETES NYITÓPARTIVAL ÉRKEZETT A DRK A FASHION STREETRE!

Fantasztikusan indult az ünnepi szezon a Fashion Streeten: a karácsonyi fények felszerelésével egyidőben, extravagáns programok közepette nyitotta meg kapuit a legmenőbb magyar márka, a Dorko legnagyobb üzlete. - forrás: fashionstreetonline.hu

Egy jó cipő jó helyekre visz – és mi lehetne jobb hely a Fashion Streetnél? A DRK legújabb üzlete, amely a Holiday Pop-Up Store nevet kapta, még túl sem volt a Grand Opening Partyn, de máris helyt adott a hónap legmenőbb filmes programjának: a DRK x TOXIKOMA közönségtalálkozó 2.0 keretében Szabó Győzővel és Molnár Áronnal is találkozhattak az új magyar sikerprodukcióként is emlegetett film kedvelői. A történet azonban itt még korántsem ér véget! A DRK ugyanis nemcsak öltöztet, szórakoztat és elgondolkodtat egyszerre, de a társadalami felelősségvállalásból is kiveszi a részét. Ha ugyanis eljöttök a Fashion Streetre és beleszerettek a DRK x TOXIKOMA termékek bármelyikébe, amellett, hogy nagyon aktuális és minőségi cuccokhoz juthattok, a márka a vásárlásotokból befolyt profit 100%-át (!) a film készítői által kiválasztott drogprevenciós szervezet, a Megálló Csoport Alapítvány számára ajánlja fel.

forrás: fashionstreetonline.hu

Ha lemaradtál a megnyitóról itt belenézhetsz!