Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Elindult az új pályázati kör a Margit-negyednél!

  • 2021 október 20.

Új ingatlan pályázati kört indítunk, 12 új teret tudtok megpályázni.

Van köztük utcafronti, földszintes volt pénzintézet, csendes utcában található kisebb méretű szuterén, közösségi térnek vagy irodának, műteremnek, műhelynek való kisebb-nagyobb ingatlanok. Két dolog viszont közös bennünk: a Margit-negyedben találhatók és arra várnak, hogy kreatív emberek új löketet adjanak nekik, ezzel a szomszédságnak is.

 

 

Tudj meg többet a pályázásról

 

Mikor?

 

Az aktuális pályázati körben október 20-tól újra tudsz pályázni, 12 új ingatlan került fel a listánkba. Egészen november 15-ig várjuk a beérkező ötleteket, ekkor tudja elbírálni a testület az addig beérkezett ötleteket.

 

Hol?

 

A Margit-negyed területén, a körúton vagy épp egy csendes vízivárosi utcában. Itt találod a meghirdetett ingatlanokat.

 

 

Hogyan pályázz?

 

Kattints ide és töltsd ki a felületet. Figyelj arra, hogy előtte minden szükséges dokumentumot beszerezz, alaposan végiggondold a tervedet, minden apró betűs részt elolvass a pályázati felületen, megnézd személyesen az ingatlant. Olvass el minden ehhez kapcsolódó tartalmat, amit itt találsz a honlapon, hogy segítse eligazodásodat.

 

Mikor tudod megnézni a vágyott ingatlant?

 

Fogadóórákat tartunk, hogy személyesen is meg tudd nézni a meghirdetett helyiséget. Fontos része ez a pályázásnak, hiszen enélkül nem lehet leadni anyagot. Hozz magaddal szakembert is (építész, kivitelező stb.), hogy reálisan fel tudd mérni az adottságokat, jövőbeli tennivalókat. Ezt a tapasztalatok alapján nagyon erősen ajánljuk. Itt találod az ingatlan megtekintéshez az időpontokat és jelentkezést.

 

Mik a szempontok?

 

Azt nem szeretnénk előre kitalálni, hogy mivel pályázz, arról viszont van elképzelésünk, hogy milyen környéken szeretnénk élni és dolgozni. Ezért a művészeti és kulturális projektek, közösségi kezdeményezések vagy olyan szolgáltatások (üzleti, civil, gasztro, egyéb), melyek még a környéken nem érhetőek el nagy számban, és ezáltal színesíthetik a Margit-negyedet, mindenképp előnyt élveznek. A többi ehhez kapcsolódó részletet pedig itt találod.

 

Mi ez az egész?

 

A projekt célja, hogy a környéken olyan ökoszisztéma alakuljon ki, ahol a minőségi kereskedelmi szolgáltatások mellett helyet találhatnak a közösségi és kulturális kezdeményezések is. A II. Kerületi Önkormányzat ezzel a programjával ösztönözni szeretné a jelenlegi és jövőbeni szolgáltatókat az együttműködésre, a magasabb minőségű, helyi, közösségi vagy művészi értékek előnyben részesítésére, hogy ezáltal még a jelenleginél is sokszínűbb és élettel telibb városnegyed alakulhasson ki Bel-Budán, a helyi lakosok és az idelátogatók örömére.

 

Kontakt

 

Ha elakadsz, akkor keress minket bizalommal ezeken az email címeken:

csejdy.borka@margitnegyed.hu / ongjerth.daniel@margitnegyed.hu