Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Eleven Ősz 2019

a digitális valóság varázsában vár 2019. szeptember 27-28-án.

Az idei ELEVEN Ősz témája igazán izgalmas, friss, és aktuális lesz. Egy olyan "ország" lesz a vendégünk, amiben határoktól függetlenül mind benne élünk:

A DIGITÁLIS VALÓSÁG

Rendezvényünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet az online-offline egyensúly fontosságára, a technológia jó és a közösség szempontjából is fontos hasznosítására. Hogyan kerülhetjük el az addikciót, hogyan alakulnak át emberi kapcsolataink? Hogyan lehet a virtuális tér helyett és mellett a jelenben lenni? Szeretnénk a digitális kultúra hasznos oldalát, a korlátozás helyett az előnyöket és a hátrányokat megfogalmazni.

Ezzel kapcsolatosan várjuk ötleteiteket, véleményeteket, javaslataitokat!

E-mailben: bbb.programiroda@gmail.com
Személyesen: BBB Office, Bartók Béla út 33.

Nyitottak vagyunk együttműködésre a témában civil szervezetekkel, cégekkel, diákszervezetekkel.
KAPCSOLÓDJUNK!