Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Együtt a Bartókért összefogás

#együttabartókért összefogás célja, hogy megmutassuk a Bartók Béla Boulevard most is ELEVEN.


Az online teret arra használjuk, hogy megmutassuk kik is vagyunk. Ehhez vizuálisan az utcán is jelöltük az együvé tartozásunkat, és matricákat helyeztünk a kirakatokba. Van, aki virtuálisan is lecserélte profil képét:

https://www.facebook.com/haromhet/

https://www.facebook.com/defoLABOR/

"Hello BBB" sorozatunkkal lehetőséget adunk a rajongóinknak, a teret kedvelőknek, az utca használóknak, azaz a látogatóinknak, hogy jobban megismerjék kedvenc helyeiket és a mögöttük álló embereket: bemutatjuk a helyink mögött "húzódó", a helyeket üzemeltető "arcokat", személyeket, a saját történetüket.


Mindeközben a Mesél a BBB projektünkkel emlékeket ELEVENítünk fel a múltból, és a Senior Műhellyel együtt tervezzük a jövőnk.


A minden évben megrendezett ELEVEN tavaszt pedig új köntösben, online fogjuk megrendezni. Az ELEVENEDÉS során 11 napig várunk mindenkit online felületeinket.

 

További információk BBB facebook oldalán!