Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Csokit vagy Csalunk avagy képek a 2018 évi Ráday Tök Fesztiválról

Több ezren látogattak ki 2018. október 27-én a Ráday utcába a Halloweeni felvonulásra és az utána lévő Forralt boros programokra.

forrás: Active8 FB oldal

Összességében több ezren vettek részt 2018. október 27-én a Csokit vagy Csalunk Ráday utcai eseményén, ahol a látogatók között több mint 1400 beöltözött kicsi élvezte a csoki és cukorkra gyűjtés örömeit. 15 vendéglátó várta az apróságokat és töltötte meg finomságokkal a papír táskákat. Így a Púder Bárszínház Ráday u. 8., Rombusz kert Ráday u. 10-12., Paprikajancsi Étterem Ráday u. 16., TrattoriaZaZa Étterem Ráday u. 16., Delion Étterem Ráday u. 11-13., Vörös Postakocsi Étterem Ráday u. 15., IF Jazz Kávézó és Étterem Ráday u. 19., Shiraz Étterem Ráday u. 21., Pink Cadillac Étterem Ráday u. 24., Kisesti Ráday u. 26., Manga Cowboy Étterem Ráday u. 31., Wokzilla Ráday u. 33., Claro Bisztró Ráday u. 35., Nándori Cukrászda Ráday u. 53., akiknek köszönjük a közreműködést és a munkát! Köszönjük a BKIK Kereskedelmi Tagozatának, IX. kerületi Tagcsoportjának, a IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának és a helyi vállalkozóknak a támogatást!

Az utca dekorálásához idén 2 tonna tököt használtak fel a szervezők, jövőre szeretnénk ezt a rekordot is megdönteni és talán újabb funkciót is találni néhány példány számára egy verseny keretén belül! Sokan maradtak az utcában a 3 órás kosztümös felvonulás után, mely a kicsik mellett a nagyok számára is óriási élmény volt. Több helyen különleges ételekkel, forralt borral és zenével várták az ott maradókat!

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az eseményen, akár látogatóként, akár segítőként a regisztrációnál vagy az egyes édesség osztó helyeken, reméljük jövőre mindenki velünk tart és akár kedve lesz néhány versenyhez is! Várunk mindenkit szeretettel 2019-ben!

Alább pedig néhány kép, azoknak is akik ott voltak és azoknak, akik most nem tudtak eljönni!