Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Budapest: már lehet jelentkezni a Turizmus Világnapja programokra!

  • 2019 szeptember 20.

A Turizmus Világnapját ünnepelve a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) – a korábbi évek közönségsikerét látva (közel 2000 érdeklődő évente) – idén is turisztikai nyílt napot szervez partnereivel együttműködésben 2019. szeptember 27-én. A BFTK ezzel a kampánnyal a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat szeretné népszerűsíteni, megismertetni a hazai látogatóközönséggel.

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját.

A nyílt naphoz idén is sok izgalmas programmal csatlakoztak a budapesti turisztikai szolgáltatók. Tartson velünk idén is, egy turista szemével fedezheti fel Budapest látványosságait, legújabb attrakcióit és kulturális értékeit.

A programok egy része ingyenes, más részük kedvezményes, azonban a legtöbbjük előzetes regisztrációhoz kötött.

Izgalmas tárlatvezetések, városnéző túrák, vezetett séták, színes budapesti programok, valamint kedvezményes étel és italfogyasztás ingyenesen vagy kedvezményesen 2019. szeptember 26., 27. vagy 28-án.

Ünnepeljük együtt a Turizmus Világnapját! Jelentkezzen Ön is a nyílt nap programjaira!

Turizmus világnapja programok és szolgáltatók

 

 

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

 

További információ:

https://www.budapestinfo.hu/hu/unnepeljuk-egyutt-2019-ben-is-a-turizmus-vilagnapjat