Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Beszámoló képekben a 2018-as Kulturális Örökség Napjairól

Több mint fél ezren vettek részt a két nap alatt programjainkon, amit ezúton is köszönünk Önöknek.

Köszönjük továbbá a pozitív visszajelzéseket, melyekkel megerősítik számunkra, hogy tevékenységünk eredményes és érdemes a jövőben folytatni, fejleszteni.

Szeretnénk köszönetet mondani a főszervezőknek (Miniszterelnökség), hogy idén is csatlakozhattunk ehhez a csodálatos rendezvényhez. Köszönjük a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozatának, hogy támogatta a program megvalósítását. Köszönjük a társszervezőknek, a helyeknek, akik fogadtak és idegenvezetőinknek, hogy munkájukkal maradandó élményt és tudást ajándékoztak a bevásárló és tematikus utcákba látogatóknak.

Innentől pedig beszéljenek a képek. 

Séta Újbudán, a Fehérvári út mentén

A Király utca vonzásában

Séta a Bartók Béla Boulevardon

A Ráday utca mindig Nyitva!

Séta a Váci utca déli részén

Séta Erzsébetvárosban, a KultUnio területén

Pozsonyi út és környéke (két részletben) 

A Fashion Street, Deák Ferenc utca és környéke

Séta a Jókai és a Liszt Ferenc téren

Hajós városnézés a MAHART PassNave Kft. Esztergom hajójának a fedélzetén