Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Bartók Béla Boulevard a hazai és nemzetközi élmezőnyben

Idén sem lassítanak a Bartókon, bekerültek a „Highlights of Hungary” jelöltjei közé.

A Time Out magazin összegyűjtötte 2019-ben a világ 50 legjobb városi negyedét. Azokat a környékeket, ahol pezsgő kulturális élet van, izgalmas a gasztronómiai kínálat, és nincsenek még "elturistásodva", tehát a külföldi is helyiként érezheti itt magát. A 41. helyre került fel akkor a Bartók Béla út.

Nem csoda, hiszen kávézóival, galériáival, kulturális pezsgésével egy egyedi, kiemelkedő színfoltja Budapestnek. Egész évben programokkal várják az odalátogatókat, de természetesen vannak dedikált eseményeik is, így az Eleven Tavasz, Eleven Ősz vagy épp az adventi SlowXmas programsorozat. Facebook oldalukon folyamatosan tájékozódhatunk a programokról!

Most pedig a Bartók Béla Boulevard is bekerült a Highlights of Hungary jelöltjei közé! A Highlights of Hungary célja minden évben a legizgalmasabb, legnagyobb hatású hazai tartalmak összegyűjtése, az embereket mozgató fontos ügyek, történetek és projektek felsorakoztatása – büszkék vagyunk, hogy ennek idén a Bartók is a részese!  

Az online szavazás már elkezdődött és egészen ❗️ február 10-ig ❗️ tart.

Szavazni a következőképp lehet:

➡️ Kattints a linkre: https://www.highlightsofhungary.hu/…/…/bartok-bela-boulevard
➡️ Nyomd meg a szavazás gombot! 🥰