Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Az új START2ACT energiahatékonysági kihívás

  • 2019 január 25.

A START2ACT csapata egy kihívásra invitál, ahol megmutathatjátok, hogy milyen módszerekkel spóroltok energiát az irodában, ahol dolgoztok!

Miért?A versenyre való nevezéssel az irdoda és ezáltal a cég is ismertebbé válhat az EU-ban és persze nem utolsó sorban egy fantasztikus nyeremény tulajdonosai lehettek.

Megnyerhetitek a 4 Bamboustics zöld hangszóró egyikét és a végső versenyre való nevezéssel a fődíj egy intellingens EnergomonitorMinél hamarabb neveztek be annál biztosabb hogy nyerni fogtok.

 

Hogyan? Az alábbi 3 lépést követve mutathatjátok be nekünk mennyire energiatakarékos az irodátok:

  1. How does your office save energy? Fotóval és videóval mellékelve!
  2. Egy rövid összegzés írásban!
  3. Külddel nekünk a info@start2act.eu email-re vagy a @START2ACTre Facebookon és Twitteren keresztül a #S2Achallenge használva.

Siess, a versenyre való nevezés már elkezdődött! 2019. Február 15. Péntek az utolsó határidő.

Minden szükséges információt itt megtalálsz.

Kövess bennünket Facebookon és Twitteren hogy mindig napra kész légy a legújabb energaihatékonysági tippekről és újdonságokról.