Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Az Év Honlapja 2020

  • 2021 január 08.

Itt az idei év első jó híre: nemrég elnyertük Az Év Honlapja 2020 pályázat rendezvény kategóriájának különdíját!

'Az Év Honlapja' - online marketingkommunikációs pályázat a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat szervezésében valósul meg. Céljuk a hazai kis- és középvállalati digitális marketing szakmaiságának emelése.

Rekordszámú nevezés érkezett 2020-ban. 289 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás, valamint digitális marketing kampány indult a digitális megmérettetésen.

Szenzációs nevezések érkeztek. A szakmai zsűri becsülettel elvégezte a dolgát és kiválasztotta a legjobbakat. 26 kategóriában 80 díjat osztottak ki. 
A kormány által bejelentett víruskorlátozások miatt ’Az Év Honlapja’ ünnepélyes Díjátadó hagyományos formájában elmaradt, helyette egy ’Az Év Honlapja’ Országos Díjátadó Roadshow keretében sorra meglátogatják a díjazottakat és személyesen adják át az elnyert díjakat! 

Rövid videok a díjazottakról megtekinthetők a FB oldalon: https://www.facebook.com/evhonlapja

Mi is átvehettük a díjat, amit ezúton köszönünk mindenkinek, aki ránk szavazott!

 

Természetesen nem elégszünk meg, az oldalt folyamatosan fejlesztjük és szebbé, jobbá tesszük. Így az idei évben is lesz pár változás, melyről hamarosan részletesen is írunk. Addig is látogassátok oldalunkat és jelezzétek, ha még valamivel kiegészítenétek!