Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Az én Bartókom, a mi Bartókunk!

Május végén az Elevenedés nyitó programjaként kihirdetésre került Az én Bartókom, a mi Bartókunk! fotópályázat, melynek záró időpontja június 21. volt. A pályázatra több, mint 140 kép érkezett be, 17 pályázótól.

A közönségszavazatok alapján Andódy Dóra, Endzsel Nóra, Szekeres Tamás, Szepesvári Petra és Takács Judit az öt szerencsés, akinek a képeit viszont láthatjátok az Eleven Ősz során. Gratulálunk nekik!

A közönség mellett egy öt főből álló zsűri is értékelte a pályázatra beérkező képeket. A zsűritagok feladata az volt, hogy kiválassza a különdíjast.

A zsűr tagjai:

Horváth Lóczi Judit - képzőművész
Baric Imre – fotográfus, Három Hét Galéria
Saás Kinga - KAS Galéria
Mazán Tamás – Valentin Optika
Tompa Ildikó - BBB Office

Szepesvári Petra képei és látásmódja nem csak a közönséget, de a zsűritagokat is megérintette, így neki ítélték meg a különdíjat.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Petra elfogadta a különdíjjal járó felkérést és ő lett a BBB fotósa.

A fotópályázatra beérkezett fotókat megtekinthetitek a Bartók Béla Boulevard Facebook odlalán:

Az én Bartókom, a mi Bartókunk!

Mindenkinek köszönjük a részvételt!

Forrás: Bartók Béla Boulevard hírlevele