Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Áprilistól még több kedvezmény az új Budapest Carddal!

  • 2018 április 06.

Tavasszal nemcsak a természet újul meg, hanem a rengeteg ingyenes programot, és még több kedvezményt kínáló Budapest Card is. Szintén április 1-jén jelent meg – nyolc nyelven – az idei turisztikai évre kiadott Budapest Guide a Budapest Card katalógussal. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) – Budapest Főváros kulturális és turisztikai cége – által kiadott hivatalos városkártyacsalád, a Budapest Card kínálatából mindenki összeállíthatja személyre szabott élménycsomagját.

Izgalmas, szórakoztató látnivalókkal bővült a Budapest Card által kínált programok sora 2018. április 1-jétől. Ingyenes belépést ad mostantól már 29 attrakcióhoz és természetesen a közösségi közlekedéshez, így a tavalyihoz képest közel 40%-kal bővült az ingyenes szolgáltatások köre. Ezen felül további jelentős, akár 50%-os, kedvezmények várják a Budapest Cardot megvásárló turistákat.

 

A kultúra szerelmesei a Budapesti Történeti Múzeum és a Nemzeti Múzeum mellett már a Műcsarnokba, a Ludwig Múzeumba és a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumba is ingyenesen látogathatnak el. A Csodák Palotája is kiváló családi program, ahol a gyerekek interaktívan ismerkedhetnek meg a tudomány világával. De ha a főváros természeti szépségei és érdekességei vonzzák a látogatót, a Pál-völgyi barlangba sem kell már belépőt váltania, ha megvásárolja a városkártya család valamelyik tagját. Budapest gyönyörű panorámáját pedig megcsodálhatja a város egyetlen látogatható gótikus épületéből, a Várnegyedben található Budatowerből.

Természetesen a régi kedvenceket sem kell nélkülözni az új kártyából. Továbbra is ingyenes a fővárosi tömegközlekedés, és a belépés a Lukács termálfürdőbe – hogy csak néhány lehetőséget emeljünk ki.

 

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a kedvező vendégforgalmi mutatók további élénkítését, illetve a Budapestre érkező vendégek komfortérzetének növelését tekinti céljának a közel 30 ingyenes és több mint 70 kedvezményes szolgáltatást kínáló, 2018/19. évi szezonra szóló Budapest Card városkártya kidolgozásával és forgalmazásával. Az új Budapest Card termékcsalád 2018. április 1-jétől 24, 48, 72, 96 és 120 órás változatban kapható a Budapestinfo Point irodahálózat egységeiben, a közterületi Budapestinfo pontoknál, valamint több száz értékesítési ponton a városban. Ezenfelül továbbra is forgalomba kerül a városkártya népszerű, fiataloknak (6-18 év) készült változata, a 72 órás Budapest Card Junior.

 

A BFTK Budapest Card nemzetközi kommunikációs kampányt folytat, fő célpiacként a legjelentősebb turisztikai küldő országokra fókuszálva (Egyesült Királyság, Olaszország, Franciaország). A kampány keretében – többek között – nyomtatott hirdetéssel jelenik meg a Wizzair fedélzeti magazinjában, nyereményjátékkal az Easyvoyage oldalon, valamint a Ryanairrel tartalmi kampányt irányít az olasz piac felé; ezenfelül közösségi médiaposztokkal, retargeting akciókkal, és nem utolsó sorban adwords kampánnyal is megcélozza a turistákat.