Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Adios Mexikó! Örülünk, hogy itt voltál a Bartók Boulevardon!

Véget ért az ElevenŐSZ a Bartók Boulevardon

A szeptember 14-16-ai hétvégén reggeltől késő estig igazi MEXIKÓI FIESTA hangulat töltötte be a Bartók Boulevard-ot a Gellért tértől a Feneketlen tóig. A Bartók Boulevard galériáiban, üzleteiben, kávéházaiban, éttermeiben, kreatív műhelyeiben több mint ötven különböző programon vett részt a közel 5000 látogató, közöttük tizenegy kiállítást tekintettek meg. Az Eleven utcafesztivált a Bartók Boulevard-ot menedzselő Kulturális Tizenegy Egyesület immár nyolcadik alkalommal rendezte meg, most a Magyarországi Mexikói Nagykövetséggel együtt.

Az elmúlt hétvégén színes leafletekkel, mexikói zászlókkal, Frida-szemöldökkel közlekedő emberekkel volt tele a Bartók Boulevard, az üzletekből mexikói zene szólt, a porták előtt kézműves asztalok, zenészek, a Gárdonyi téren zenészek, táncosok szórakoztatták a látogatókat. A fesztivál különleges vendégeivel, egyben vendéglátóival - a mexikói nagykövet úrral, David Nájerával és a nagykövetség munkatársaival – a három napos hétvégén szinte bárhol összetalálkozhattunk. Részt vettek az összes kiállítás-megnyitón, alkottak a workshopokon, megtekintették az előadásokat.

További képek a BBB facebook oldalán!