Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

V. BUDAPESTI FOTÓSVIADAL 2021

Nyitnak a teraszok, itt a tavasz, így idén sem maradhat el a fotósok egyik legnépszerűbb eseménye: idén immár az V. Budapesti Fotósviadal megrendezésére kerül sor május 15-én Budapest utcáin, a versenyig pedig már csak egy jó hét van hátra.

Örömmel jelentjük be, hogy támogatóinknak, az Olympus Magyarországnak, a Digiphotoshopnak, A Studió-Line Fotótechnikának és a BUM Nonprofit Kft-nek köszönhetően a verseny összdíjazása idén meghaladja az 1 millió Forintos összértéket!

A Felnőtt kategória fődíja egy Olympus E-M10 mark III fényképezőgép, Olympus M.Zuiko digital ED 14-42 mm és Olympus M.Zuiko 45mm 1:1,8 objektívekkel.

A Gyermek kategória fődíja pedig egy Olympus Tough TG-6 fényképezőgép.

Ha már regisztráltad magad vagy gyermeked a versenyre, akkor várunk szeretettel, ha pedig még nem tetted meg, akkor látogass el a http://fotosviadal.hu/ oldalra és regisztrálj, hogy részese lehess Te is az élményekkel teli, kreatív fotózásnak a főváros utcáin az V. Budapesti Fotósviadalon!