Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tavaszi Zsongás a Bartók Béla Boulevard-on!

Az ELEVEN Tavasz és az Ablak a Bartókra bemutatja közös összművészeti hétvégéjét Buda kulturális főutcáján 2019. május 30 - június 2. között

Igazi szellemi közösséggé nőtte ki magát az elmúlt években a Kosztolányi és Karinthy által is kedvelt Bartók Béla út, ahol ismét megrendezik a Kulturális Tizenegy Egyesület jóvoltából a már hagyománynak számító ELEVEN Tavasz utcafesztivált. Mintegy száz program, köztük a lakókocsiból zenélő Márkó dj, a Valami Swing zenekar hot jazz & cool swing koncertje, Mini WAMP designvásár, kiállítások és izgalmas workshopok várják az érdeklődőket. Érdemes tehát kilátogatni május 30. és június 2. között a Bartók Béla Boulevard-ra, ahol mi magunk is művészekké válhatunk, akár egy utcaszínházi előadás szereplőjeként, vagy éppen saját tervezésű bútorunk elkészítésével.

A sokszínű helyi vállalkozások, izgalmas művészeti programot kínáló galériák, az ínycsiklandozó falatokat felszolgáló éttermek, a hangulatos borozók és kávézók forgalmas utcából igazi közösséggé varázsolták a Bartók Béla Boulevardot. Tették mindezt a hely szelleméhez méltón, hiszen ne feledjük, hogy egykoron olyan nagy nevek, mint Kosztolányi vagy Karinthy is itt töltötték szabadidejüket, itt merítettek ihletet az alkotáshoz. Azóta indultak már innen új irányokat mutató irodalmi programok, vagy éppen határokon átívelő kiállítások, és ma már a hangulatos nyári esték is nehezen elképzelhetők a Bartók Béla nyüzsgő forgataga nélkül.

Mindezt ünnepli a Tavaszi Zsongás, amelynek keretében könnyű- és komolyzenei koncertekkel, családi, gasztro- és művészeti programokkal vár mindenkit az ELEVEN Tavasz színes forgataga május 30. és június 2. között négy napon keresztül.

Az ELEVEN Tavasz izgalmas kultúrcsemegéi között mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. Többek között: a Faur Zsófi Galéria Mini WAMP-pal, a legnagyobb hazai designvásár alkotóival várja látogatókat Majoros Áron Test-terek címet viselő szoborkiállításába olvadva. A nulladik napon a Gárdonyi Piknik Speciálon a Kozma Orsi Quartet mellé felkerült a Budapest Jazz Orchestra koncertje is, ami garantálja, hogy zenére éhesen senki ne távozzon május 30-án.

Feltörekvő művészeti programoknak is helyet biztosít a fesztivál: ekkor kapcsolódik be a Bartók Béla Boulevard vérkeringésébe a Medence Csoport, amely egy elhagyatott medencében, frissen végzett designerek baráti csoportjának szövetségéből született független, önálló fizikai- és szellemi-, képző- és iparművészeti-, építészeti alkotóműhely. Bemutatkozik az ország leghangosabb, két keréken guruló hangrendszere is, a Vibee, melyet rikító sárga színe ellenére előbb fogunk hallani, mint látni. Dtr, a Vibee megálmodója, a mély hangok szerelmese a szombati napon pár óra erejéig basszusgazdag, mégis kellemes zenékkel hajtja meg a sárga szörny hangszóróit. Kicsit sem mindennapi táncos performanszokkal fog meglepetéseket szerezni a Collectives of Arts fiatal és energikus művészekből álló összművészeti társulata, a MetaForm zenekar pedig különleges hangszerekkel és fényfestéssel készül. A Táp Színház Sehova se című előadásának szereplői pedig mi magunk, az utca embere leszünk, miközben a Gárdonyi téren civil szervezetek mutatkoznak be.

Különleges programokkal készülnek a Bartók Béla Boulevard kiállítóhelyei is. A Gross Arnold Galériában a festő- és grafikusművész életművének és gyűjteményének monografikus feldolgozásából nyílik kiállítás Gross 90 címmel. Mindennapi újjászületéseink címmel tart előadást és beszélgetést a Perinatus Alapítvány a K.A.S. Galériában, ahol szó lesz arról, miként van jelen születésünk története a mindennapi életünkben, a Három Hét Galériában pedig a térépítés izgalmait élhetik át a gyermekek a nekik rendezett workshopon. Az ELEVEN Tavasz keretében nyílik meg a Kredenc Műhely indonéz kiállítása, ahol Sigit Pamungkas damaszkolt ékszereit és objektjeit tekinthetjük meg, illetve Csernok Anna fotókiállítása mellett a B-terv közösségi műhely szervezésében Bútor installációs workshopon is részt vehetnek az ELEVEN Tavaszra érkezők. Az elkészült utcabútorokat a rendezvények helyszínein ki is próbálhatja a nagyközönség.

A művészeti programok mellett gyermekfoglalkozások, társasjáték, ugróiskola is várja az érdeklődőket a Kiss Áron Magyar Játék Társaságnál. Készíthetünk továbbá pecsétet, és lesz többek között military makettkiállítás. A Hadik Kávéház teraszán, a Gárdonyi téren szabadtéri jógaórát tart Sugár Bertalan a Downdog Buda Jóga Stúdió szervezésében, akik a Yoginis márka jól variálható öltözékeiből ruhavásárt is szerveznek. Hogy pedig a zenére éheseket tovább csigázzuk, mini koncertet ad a százéves múltra visszatekintő Weiner Leó Zeneiskolai a XI. kerület legnagyobb zeneoktatási intézményeként.

De azok se maradnak programok nélkül május utolsó hétvégéjén, akik a hely szellemét szeretnék jobban megismerni: az Ablak a Bartókra helytörténeti fesztivál ugyanis az ELEVEN Tavasszal egy időben, május 30-tól június 2-ig hoz mindannyiunkat közelebb hoz a genius locihoz a Bartók Béla úton és környékén keresztülhaladó táncelőadással, vagy a Hadikban a magyar slam poetry válogatott kiválóságainak közreműködésével, akik a Nyugat folyóirat halhatatlan költőit idézik meg.

 

A programról további részletek itt olvashatók: http://www.bartokbelaboulevard.hu, illetve a BBB Facebook oldalán!

 

Programok

 

2019. május 30. (csütörtök)

 

Kiégő Izzók / Glowing Bulbs: Noisebox

a program az Ablak a Bartókra - Helytörténeti fesztivál hivatalos eseménye

Berlin és Kairó után ezúttal Budapesten is kinyitja ajtajait két estére a Noisebox. Magyarország egyik legismertebb vizuális műhelye, a Glowing Bulbs / Kiégő Izzók rendhagyó audiovizuális kalandra invitálja az érdeklődőket a Bartók-negyed egy jelenleg üresen álló üzlethelyiségébe. Az egykori Szonáta kávézó terébe kiállított interaktív videóinstalláció a klasszikus mű-befogadó helyzetet kifordítva a látogatókat aktív részvételre hívja. Nem a körbejárható és megtekinthető művészeti alkotást helyezi előtérbe, hanem magát a befogadót állítja középpontba.

Míg a klasszikus mű-befogadó viszonyban a néző néma szemlélő, addig a Noisebox látogatója személyesen részt vesz az alkotási folyamatban. Egy analóg dobfelszerelés megszólaltatójaként egy programozott virtuális valóságot irányíthat mozdulataival, az általa keltett zajokon keresztül pedig újra élheti gyermeki ösztöneit a szabadjára eresztett hangok birodalmában.

https://www.facebook.com/events/298657371028377/

 

 

Tron / MeetLab

Tron // lézeralapú homlokzati videójáték//

05.30 19:00
05.30 19:00
06.01 19:00

Ne csak nézzük, játszunk a fénnyel! A TRON a világ egyik legelső és máig nagyon híres játéka. A szabálya nagyon egyszerű: a versenyzőknek az a kihívás, hogy a motorjukból húzott fénycsíkkal bekerítsék az ellenfelüket. A „fény motorok csatáját” a Meet Lab csapata álmodta újra lézerre és teszi kipróbálhatóvá a Gárdonyi Géza Általános Iskola homlokzatán.

https://www.facebook.com/events/2653822921357906/?event_time_id=2653859248020940

 

 

Gárdonyi Piknik special

Közösségi piknik limonádéval a Gárdonyi téren
A B32, Újbuda Önkormányzata szervezésében
18.00 - Kozma Orsi Quartet
20.00 - Budapest Jazz Orchestra - BJO4 koncert
 

 

 

2019. május 31. (péntek)

 

Valami Swing koncert - Gárdonyi tér

Hot jazz & cool swing a 2019-es Eleven tavaszon, a Bartók Béla Boulevardon. A Valami swing tagjai Django Reinhardt ösvényein taposva fejtik meg a jazz sötét tikait, hogy aztán teljesen letérjenek a kijelölt útról.

Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

 

MEDENCE Csoport megnyitó buli - MEDENCE

20:00 - 22:00 
Sok nagy cég alakult már garázsban, a Medence Csoport egy elhagyott medencében frissen végzett designerek baráti csoportjának (Gross András belsőépítész - ügyvezető; Magyar Gergely kommunikáció-tervező művész; Terebessy Tóbiás faipari formatervező) szövetségéből született. A kezdetektől fogva erős küldetésünket követve mai napig célunk a design eszközeivel egy életmodell kialakítása és megosztása a környezet, a művészet és a közösség harmonikus egységének megvalósítására törekedve.

A szervezetünk egy független, önálló fizikai és szellemi alkotóműhely, mely a képző- és iparművészeti, építészeti tervezéstől a projektek komplett lebonyolítását a bölcsőtől a bölcsőig egy kézben vállalja az arts&crafts egység jegyében. 
Bővebb infó:
https://www.facebook.com/medencegroup/

 

 

Csernok Anna fotókiállítása - B-terv közösségi műhely

Bővebb információ:
https://www.facebook.com/bmuhelykavezo/

 

 

Indonéz kiállítás megnyitó - Kredenc műterem

- Sigit Pamungkas damaszkolt ékszerei és objektjei 
Sigit Pamungkas, Sukoharjóban, Közép-Jáván, Indonéziában született, és tradicionális jávai ötvösművészetet tanult, elsősorban a jávai tőr, a "keris" készítését, mely fontos szerepet tölt be a helyi kultúrában. Munkássága középpontjában a "Keris" alapanyagával, a "pamorral" (damaszkolt/damaszkuszi acél) való kísérletezés áll. Így készült el két "pamor" gamelán (tradicionális jávai hangszeregyüttes), és egy különleges ékszergyűjtemény is, melyet maga a művész mutat be most nekünk.
Bővebb információ:
https://www.facebook.com/kredencmuterem/

 

 

GROSS 90 - kiállításmegnyitó - Gross Arnold galéria

A festő- és grafikusművész életművének és gyűjteményének monografikus feldolgozása.
A kiállítást bevezeti és megnyitja: Révész Emese művészettörténész.
Bővebb infromáció:
https://www.facebook.com/GrossArnoldGaleria/

 

 

Havai Gábor akusztikus koncert - Kelet

Havai Gábor gitáros dalszerző, kedvenc feldolgozásait játssza majd el melyet bohém stílusa villanyoz fel és ezen dalok a tavaszi vidámság életörömének átkarolható közelségében hangzanak el.
Bővebb információ:
https://www.facebook.com/keletkavezo/

 

 

Collectives of Arts - Gárdonyi tér

Letisztult, alternatív, kortárs és új. Egy fiatal művészekből álló társulat vagyunk és összművészettel foglalkozunk. Célunk, hogy az újabb generációk, köztük a sajátunk is közvetlen nyelven kapja meg a művészetek értékét és világát. Szeretnénk az ágazatok közötti kapukat megnyitni, hogy az összes műfaj közönségéhez eljusson az üzenet.

Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

 

Weiner Leó Katolikus Zeneművészeti Szakkolégium kórusa

A Weiner Leó Zeneiskolai mintegy 100 éves múltra tekint vissza, és jelenleg is a XI. kerület legnagyobb zeneoktatási intézményeként működik. A központi épületen és a telephelyeken kívül a XI. kerület közel 20 oktatási intézményében van jelen - a helyi igényekhez alkalmazkodva. A fuvola, oboa, klarinét, fagott, szaxofon; valamint trombita, kürt, harsona, tuba és ütő szakra járó tanulóinkból álló Fúvószenekar iskolánk egyik büszkesége.
Bővebb infromáció itt:
https://www.facebook.com/weinerfzk/

 

 

Yoginis ruhavásár - Downdog

11:00 - 17:00
Bővebb információ itt:
https://www.facebook.com/downdogbuda/

 

 

Wilkommen, új színek és formák Berlinből - Optika Valentin

10:00 - 18:00
Bemutatkozik a KreuzberKinder, a szemüveg a márka, amely elkötelezett a berlini utcakultúra élénk stílusainak és az innovatív design, a luxus izgalmának összekötésében. A fiatal berlini és milánói tervezőkkel dolgozó KreuzbergKinder dizájnjai garantáltan frissek és kortársak.
Bővebb, friss információ:
https://www.facebook.com/optikavalentin/

 

 

2019. június 1. (szombat)

 

Diszkó Márkó dj set / Gárdonyi tér

Márkó hosszú: Linczényi Márkó a Kolin zenekarból, vagy a Hungary's Got Talent zsűrijéből lehet ismerős. A saját színpadán, a lakókocsiból átalakított, közösségi finanszírozásból épített #kolinmobile színpadon dj-zik.
Márkó zenéire két dolgot lehet csinálni: táncolni, vagy szerelmesnek lenni. A 80-as évek diszkó és funk zenéivel melegít, hogy a 90-es évek guilty pleasure-ébe már felkészülten érkezzünk. Bee Geestől Prince-en át a Szeresd a testem bébiig juthatunk, hogy senki se menjen haza felesleges testképzavarral.
Diszkó zene, diszkógömb, Diszkó Márkó, Gárdonyi tér.

Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

 

Táp Színház bemutatja: SEHOVA SE

Gárdonyi tér

TÁP utcaszínház betonpáholyból járóknak és kelőknek.

Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

 

iamyank on piano / Béla

Bálterem 
1500 Ft

Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

 

Cokekan gamelán együttes koncertje / Kredenc

Kredenc műterem előtti beugró

Tradícionális jávai zene, egzotikus hangzás és hagszerek társaságában

Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

 

Vetítés / Downdog Jógastúdió

Oszu Jaszudzsiro Tokiói történet (1953) c. filmje.
A tokiói történet a filmtörténet egyik legszebb alkotása. Nagybetűs remekmű életről és halálról, Ozu utánozhatatlan stílusában.
Ha egyetlen filmet nézel meg életedben, ez legyen az!

Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

 

Keszei János harmonikás / Bor és Kézműves

Repertoárja a régi tangók, keringőktől kezdve a népzenén, a sanzonon vagy a klezmeren és a jazzen át kifejezetten szerteágazó, sajátja pedig a kelet-európai életérzés és a közvetlen, élő előadásmód.
https://www.facebook.com/www.borkezmuves.hu/

 

 

MetaForm / Gárdonyi tér

Ismét vár titeket az Eleven Tavasz rendezvénysorozat a Bartók Béla Boulevard-on, május 30. és június 2. között, ahol a megannyi színes program mellett meghívást kapott a #MetaForm is.

Néhéz lenne manapság bármi általánosan érvényes dolgot állítani, de az biztos, hogy történni fog valami. Élő zene lesz, a lehető legszorosabb értelemben.

Merkl Tamás (gitár, billentyű)
Balázs József (dobok, zajkeltés)

A belépés ingyenes.

#örömzene #világzene #tribe #trance #törzsi #ethno #funk #improvisation #hetvegiprogram #tavaszizsongas #eleventavasz #bartokbelaboulevard #fesztival #budapest

Gárdonyi tér
https://www.facebook.com/events/1580031912140466/

 

 

Guacamole készítő workshop / ARRIBA TAQUERIA

Szombat délután 16:00-kor szakácsunk segédletével beavatunk e csodás mexikói étel készítésének titkaiba.
Részletek a Facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/Arriba.Taqueria/

 

 

Comics Jam - képregénykiállítás és interaktív firkálós est

16:00 - 20:00

Szeretettel várunk a Corvin Rajziskola animációszakos hallgatóinak vagány Comics Kiállításán, ahol szombaton Turai Balázs és Muszka Máté Gergő animációs szaktanáraink interaktív firkálós esttel szórakoztatják a nagyérdemű utazóközönséget!

https://www.facebook.com/events/2034903193469415/

 

 

Walter és Wilma

Gárdonyi tér 
gyerekprogram

Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

Nagy Zopán Felhő c. regényének dedikálása / K.A.S.

Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

 

Varázs Garázs / Nyitott műhely és jam session

15:00 - 22:00
Bertalan Lajos utca 22.
Bemutatkozik a Varázs Garázs, nyitott műterem alkalom, ahol megismerkedhetsz az ott alkotó művészekkel, és munkáikkal.
Jam session: hozd el hangszered és zenéljünk együtt.

https://www.facebook.com/varazsgarazsbudapest/

 

 

Paradicsom Projekt

Gyerekprogram
14:00 - 18:00
Gárdonyi tér

A Paradicsom Projekt élmény, szórakozás és egyfajta szemléletközvetítés kreatív foglalkozások által, mely arról szól, hogyan tehetjük szebbé, jobbá, színessé, ízessé, illatosabbá, egészségesebbé, örömtelibbé mindennapjainkat úgy, hogy közben figyelünk magunkra és a körülöttünk lévő tágabb, szűkebb környezetünkre.
https://www.facebook.com/Paradicsom-Projekt-203422853579431/

 

 

Színek es formák a military camouflageból - M.M.E.

Magyar Makettezőkért Egyesület
Újszerű! Provokatív! Undergrund! Újra értelmezük a színekről és formákrol alkotott képűnekt. Álcázó színeket és formákat fogunk bemutatni festmények és makettek formájában. A kialakulásukrol lesz egy rövid történelmi ismeretterjesztő rész és a mai életünkbe betöltött szerepüket tükrében. Hozzá kapcsolódóan szombaton kiállítás megnyitó a kiállítás csütörtöktől lesz látható.
https://www.facebook.com/magyarmakettezokertegyesulet/

 

 

Dtr és a Vibee

13:00 - 15:00

Idén nyáron bemutatkozik Vibee, az ország leghangosabb -tervező asztalon több verziót is maga mögött hagyó- két keréken guruló hangrendszere. Az egyedi megvalósítási ötletnek köszönhetően, megállás után sztereó megszólalásra is képes és menet közben is tekintélyt parancsoló szubbasszus hullámokat sugároz. Ugyan Vibee rikító citromsárga, jelenlétét jóval korábban lehet hallani mint látni.
A Vibee megálmodója, a mély hangok szerelmese, a szombati napon pár óra erejéig, basszusgazdag mégis kellemes zenékkel hajtja meg a sárga szörny hangszóróit.

https://www.facebook.com/Dtr-329646630410690/
https://www.facebook.com/vibeebudapest/
A Vibee megálmodója, a mély hangok szerelmese, a szombati napon pár óra erejéig, basszusgazdag mégis kellemes zenékkel hajtja meg a sárga szörny hangszóróit.

 

 

Szabadtéri Hadik jóga - Gárdonyi tér

Sugár Bertalan

Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

 

Mindennapi újjászületéseink - előadás és beszélgetés K.A.S.

Perinatus Alapítvány
A születés az életünk egyik legmeghatározóbb történése. Nem csupán egy egyszeri esemény, hiszen olyan nyomokat hagy bennünk, amely végigkísérhet egész életünkön át. Befolyásolja milyen a kedélyállapotunk, a testi egészségünk, a világba vetett bizalmunk, lelki erőtartalékaink vagy azt, hogyan birkózunk meg a kihívásokkal és hogyan hozunk meg döntéseket. Az előadáson arról beszélgetünk, miként fejthetjük fel, hogyan van jelen a születésünk története a mindennapi életünkben.

Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

 

Workshop gyerekeknek - Három Hét Galéria

A térépítés izgalmát a gyerekeknek építőkockák készítésével szeretnék átadni a művészek.
Ezek mind festészeti “hulladékokból” készülnek. Az amorf formákat mindenki egyénileg festheti be, a résztvevők megismerik a színkeverés sajátosságait, illetve megosztják velük a színkontrasztok jelentőségét, és a végén közösen építenek egy nagy erődöt.
https://www.facebook.com/haromhet/

 

 

Fabútor készítő workshop - B-terv

11:00 - 18:00
Fabútor készítő workshopra várunk minden barkácsolni vágyót. Az 5x5 építész kaláka szervezésében egyszerű de funkcionális bútorokat készíthetünk.
Bővebb info:
https://www.facebook.com/bmuhelykavezo/

 

 

Tárlatvezetés - Kredenc műterem

Sigit Pamungkas jávai ötvösművész vetítéssel egybekötött tárlatvezetése a kiállított ékszerekről, a jávai kultúráról és a damaszkolt acélok tradícióiról. Anyanyelven, de magyar fordítással.
Bővebb információ:
https://www.facebook.com/kredencmuterem/

 

 

Színező workshop - Gross Arnold Galéria

11:00 - 16:00
Színezd, fesd ki Gross világát! Szinezők kicsiknek és nagyoknak.
https://www.facebook.com/GrossArnoldGaleria/

 

 

Játékos látásteszt - Optika Valentin

11:00 - 17:00
Látásélességet, memóriát próbálgató játékok
https://www.facebook.com/optikavalentin/

 

 

Gágogó zenekar - Gárdonyi tér

Bővebb infromáció:
https://www.facebook.com/gagogozenekar/

 

 

Nagy Juli - Gárdonyi tér

10:00 - 13:00 
gyerekfoglalkozás
 Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

 

Collectives of Arts - Bartók Béla út

10:00 - 15:00
Letisztult, alternatív, kortárs és új. Egy fiatal művészekből álló társulat vagyunk és összművészettel foglalkozunk. Célunk, hogy az újabb generációk, köztük a sajátunk is közvetlen nyelven kapja meg a művészetek értékét és világát. Szeretnénk az ágazatok közötti kapukat megnyitni, hogy az összes műfaj közönségéhez eljusson az üzenet.
Bővebb információ itt:
https://www.facebook.com/collectives.of.arts/

 

 

Kiss Áron Magyar Játéktársaság

10:00 - 18:00
Ugróiskola a járdán - tudod-e lépéseket?
Kézművesség kicsiknek-nagyoknak, fejtörő játékok, társasjátékozás tudorjátékokkal, babaszoba a kicsiknek

 

 

EgyüttLÉT - Gárdonyi tér

10:00 - 18:00
Civil összejövetel

Részletek a BBB Facebook oldalán.

 

 

mini WAMP - Faur Zsófi galéria

design vásár
Június 1-jén a WAMP egy rendhagyó mini design vásárral vesz részt az Eleven tavasz fesztiválon a Faur Zsófi - Ráday Galériaban. 10 wampos tervezővel várunk minden divat és design rajongót a Bartók Béla Boulevard által szervezett fesztiválon, melynek célja a Bartók Béla út felpezsdítése a környező galériák, kávézók, kulturális intézmények és vállalkozások bevonásával. A Faur Zsófi Galériában a WAMP ideje alatt is megtekinthető Majoros Áron Zsolt Test-Terek szoborkiállítása, ebben az izgalmas térben várnak titeket kedvenc wampos designereitek legfrissebb kollekciójukkal.
Résztvevő kiállítók: NATI 100% PURE IDEA, Eszter Zámori, Kontur fashion, Zemse, NISE Design, Rulied by casa d'oro, Czakó Kerámia, Popartbox, Soadyart, Dragée
#bartokbelaboulevard #eleventavasz #hétvégiprogram #családiprogram #fesztivál #budapest #wamp #design #divat #designvásár
Bővebb infromáció:
https://www.facebook.com/events/828599847523605/
https://www.facebook.com/FaurZsofiGallery/

 

 

Re+Concept Táska műhely - MEDENCE

10:00 - 16:00
Kreatív újrahasznosító műhelyben használt reklámmolinóból készíthettek design táskákat megadott sablonok alapján. előzetes jelentkezés szükséges: info@medencecsoport.hu
https://medencedesign.com/

 

 

2019. június 2. (vasárnap)

 

Záróprogram / Béla

18:00-22:00 Metha X Kid Panel Szevasz tavasz dj set