Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tales/Art/Fashion 3. kiállítás megnyitó

Megnyitó: 2019. április 17. 18.00 (Deák Palota)

 

Lezárult a Fashion Street Budapest, a Bartók Béla Boulevard és az ArtHungry.com „Tales / Art / Fashion“​ művészeti pályázat-sorozat harmadik felvonása, melyre ezúttal grafikusoktól, grafikusművészektől vártunk az adott tematikába illő alkotásokat.

Az elbírálásnál fontos szempont volt az eredetiség, a magas szakmai hozzáértéssel elkészített kivitelezés, a „Tales-Art-Fashion​ hívószavakra való művészeti reflektálás, illetve az alkotások igényes, megfelelő prezentálása az ArtHungry.com felületén.

 

A megadott kritériumok alapján a szervezők és a zsűri végül Csorba-Simon István alkotásait találta a leginkább témához illőnek. Az ő képei lesznek láthatóak a Fashion Streeten található Deák Palotában, készül vele egy interjú a Fashion Street magazin tavaszi lapszámában, valamint értékesítheti munkáit a magazin lapbemutató estéjén megrendezett jótékonysági aukción.​​

A képkiállítás megnyitója 2019. április 17-én (szerda) 18.00 órától lesz a Deák Palotában (Deák Ferenc utca 15.).