Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Immár hatodik alkalommal fognak össze Budapest ikonikus utcái - az Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca) és a Ráday Soho (Ráday utca), de Budapest más területeiről is csatlakoznak vállalkozások - a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által létrehozott Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) koordinálásában, hogy a karácsonyi rohanás helyett rámutassanak az advent igazi jelentésére.

Lassulj le és töltődj fel Velünk!

Arra ösztönözzük a járókelőket, hogy lassuljanak le, és az elmúlt időszak, valamint a karácsony körüli stresszt cseréljék élményekre és művészetre. A tematikus utcák közös adventi kalendáriuma november 24. és december 24. között minden napra tartogat egy kiállítást, forró csokit, közös kézműves foglalkozást, finom bort és jó zenét az arra járóknak. 

Az utcák közös adventi összefogása már háromszor elnyerte a Magyar Marketing Szövetség szakmai díját, a Városmarketing Gyémánt Díjat is, a színvonalas városmarketing tevékenységért.

Programok és részletek november 20-tól a www.bevasarloutca.hu/slowxmas oldalon.

 

Az esemény főtámogatója