Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Pozsonyi Piknik - a tizedik!

Kedves Barátunk, Partnerünk! Örömmel adjuk hírül, hogy a 10. Pozsonyi Piknik szervezése már javában zajlik, lelkes csapatunk idén is azon dolgozik, hogy közönségünk, barátaink, partnereink a lehető legjobban érezzék magukat nálunk SZEPTEMBER ELSEJÉN,  az Újpesti rakparton.

Az ünnepi műsor és a kavalkád régi és új barátokat, művészeket ígér. Új produkciókat, nagy kedvenceket. Ismét egy nap, amelyre érdemes készülni! Szeptember 1, szombat. Gyere ki, s meglátod, még annál is több barátod van, mint valaha gondoltad volna :)

Mi már alig várjuk, hogy veletek ünnepelhessük a Pozsonyi Piknik 10. születésnapját! Ugye jöttök?!

Egy kis kedv csináló video!