Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kibérelem.hu online bemutató

  • 2021 október 20.

Szeretné bérbe adni üzlethelyiségét vagy éppen keres egy üreset? Esetleg szakemberként szívesen közreműködne egy üzlet nyitásánál vagy egy másik bővítésénél? Ha igen, akkor vegyen részt online bemutatónkon, ahol megtudhatja milyen lehetőségeket rejt az Ön számára a Kibérelem.hu!

A Kibérelem.hu célja, az üresen álló üzlethelyiségek ismertté és vonzóvá tétele azok számára, akik új vállalkozásba szeretnének kezdeni. Ehhez ingyenes szolgáltatásokat kínálunk mind az ingatlan tulajdonosok, -hasznosítók, mind a potenciális vállalkozók, ügyfelek számára. Ezen szolgáltatások: ingatlan hirdetés (licit lehetőséggel), letölthető gazdasági adatok (lakosságszám, háztartásszám, vásárlóerő, versenytársak száma adott kategóriában, megvalósíthatósági javaslat), szakember kereső (helyi vállalkozóknak ingyenes megjelenés) és a közösség hangja, ahol a lakosság is jelezheti, hol milyen üzletet látna szívesen. A program már fut néhány éve, de most szeretnénk az új funkciókat és lehetőségeket is bemutatni.

A Kibérelem.hu egy ingyenes megjelenési lehetőség, az ingatlanok alap paramétereit tartalmazza, és vállalkozói döntést segítő gazdasági adatokkal kiegészített platform. Az ingatlannal kapcsolatos hasznosítási, értékesítési jogok teljes egészében a tulajdonosnál, hasznosítónál maradnak, a szolgáltatásért díj nem kerül felszámításra. Így a pályázatra kiírt ingatlanokat is fel lehet tölteni, hogy minél szélesebb körben jusson el a potenciális ügyfelekhez. Továbbá a helyi vállalkozások is felkerülhetnek a portál szakember kereső felületére.

A fentieken túl pedig számos gazdaságélénkítő és környezet, valamint közösség formáló lehetőség is rejlik ebben a platformban, amit most egy 20 perces online előadás keretén belül szeretnénk bemutatni az üzemeltetővel és partnerekkel együtt.

Ezúton meghívjuk Önt 2021. október 28-án (csütörtök) 16.00 órára, hogy tartson velünk és ismerje meg a Kibérelem.hu webes felületet és a mögötte lévő együttműködéseket! Az esemény online, zoom alkalmazáson keresztül lesz elérhető. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Bárhonnan csatlakozhatnak hozzánk, nem kell más hozzá, csak egy olyan eszköz (telefon, tablet, laptop, pc), amin nézni tudják az előadást. Ennél a programnál csak online kapcsolódásra van lehetőség, személyesen nem tudjuk Önöket a helyszínen fogadni.

Chat formájában bármikor megoszthatják velünk észrevételeiket. A kamerákat és mikrofonokat kérjük, tartsák kikapcsolt állapotban az előadás alatt.

Az Önök számára a részvétel ingyenes, csak internetkapcsolattal, egy megfelelő eszközzel és a zoom applikációval kell rendelkezniük. Friss applikáció letölthető ITT. Illetve az alábbi linkeken attól függően, hogy androidos vagy IOS alapú készüléket használ.

Android        és      IOS 

Regisztráció után egy visszaigazoló e-mailben kapják meg az adott program zoom meghívóját és a leírást, miként tudnak csatlakozni. A feltüntetett időpontban kezdjük az előadást, ezért javasoljuk, hogy 5-10 perccel korábban már jelentkezzenek be a felületre és ellenőrizzék a készüléküket, hogy jól hallják és látják az előadást. Ha regisztráció után 1-2 órával nem kapják meg a visszaigazoló e-mailt, akkor az info@bevasarloutca.hu e-mail címen jelezzék, hogy munkatársunk el tudja küldeni Önöknek a hozzáférést.

 

Regisztráció