Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Képes beszámoló a májusi Tavaszi Tematikus Sétákról és ráadás sétánkról

Májusban a Falk Miksa utcában, a Haris közben, a Vízivárosban és a Rákóczi téren jártunk.

Ismét köszönjük Önöknek, hogy eljöttek és részt vettek a programokon! Köszönjük a vállalkozóknak, hogy fogadták és olykor megvendégelték a csoportokat és megismertették velünk tevékenységüket! Köszönet az idegenvezetőknek, akik kalauzolták Önöket a séták alkalmával! Végül pedig hálásak vagyunk a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának, hogy támogatásával lehetővé tette, hogy ezeket a programokat kedvezményesen tudjuk biztosítani a látogatók számára!

Alább kis képes beszámolóval szolgálunk és kiemelünk néhány fontos helyszínt.

 

Májusi első sétánk a Falk Miksa utcába vezetett, ám ezúttal a téma Hollywood volt. Igazi kulissza titkokat és filmes storykat ismerhettünk meg. Jártunk a Moró Antikban, ahol Moró Lajos mesélt a nála lévő fegyverek múltjáról és jelenéről. Majd az Artcore Antil&Designban Ferenczi Zsuzsa történeteit hallgattuk.

 

 


 

Másnap a Haris Bazárt látogattuk meg, indulva a Ferenciek teréről, megismerve a Haris közt, ki egészen a Máricus 15-e térig. A herBarban megkóstolhattunk néhány finomságot és meghallgattuk miért is nyitottak egy gluténmentes, vegán éttermet. Majd a Molnar's Kürtöskalácsban nagyon finom kalács mellett az új lángosokból is kaptunk ízelítőt Molnár Lászlótól.

 


 

Május végén ismét ellátogattunk a Vízivárosba. Ezúttal a Francia Intézetet nézhettük meg és ismét vendégei voltunk a Monastery Boutique Hotelnek.

 


 

Utolsó sétánk a Rákóczi teret vette górcső alá. A terület sokat fejlődött az M4-es metró építése óta, a park, az itt lévő vállalkozások és a csarnok igazán színes programot kínálnak. A Rákóczi téri Vásárcsarnok megtekintése után, a másik oldalán lévő Pilea Projektet tekintettük meg, ahol szobanövényeket és lakáskiegészítőket is lehet kapni. Majd a sétát a Moto Pizzában zártunk, ahol meg is vendégeltek minket, így nem csak szóban, de ízekben is megtapasztalhattuk kitűnő konyhájukat.

 


 

Végül, de nem utolsó sorban, külön felkérésre tartottunk egy sétát a Palotanegyedben, ahol ismét csodálatos helyeken jártunk. Így meglátogattuk a Premier Kultcafét a különleges alkalmazottaival. Jártunk az Olasz Intézetben. Megnéztük a TOBE Gallery és a Molnár Ani Galéria aktuális kiállításait és végül a Mixát Udvarban kaptunk egy kis frissítőt. Csoportok számára felkérés alapján szívesen szervezünk sétát a partner utcáinkba, keressenek minket az info@bevasarloutca.hu címen ezzel kapcsolatban.