Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Falk Art Fórum 2018

AMIKOR ÖSSZEFOGNAK A FALK MIKSA UTCA GALÉRIÁI, ÜZLETEI ÉS A KÍVÁNCSISÁG KÖTELEZŐ

"Be kell őszintén vallanunk, hogy 2006 szeptemberében, amikor sikerült megvalósítanunk régi álmunkat, egy Falk Miksa utcai művészeti fesztivált, nem is reméltük, hogy a „gyermek” valaha ekkora lesz. Hogy ennyire sikeres, látogatott, közkedvelt eseménnyé válik.

Valószínűleg köszönhető ez annak, hogy az álom találkozott sokak vágyával: legyen végre a képzőművészet kedvelői számára egy színvonalas, ingyenes kulturális rendezvény Pesten. A galériás utca ezen a napon ünneplőbe öltözik, kitárulkozik az oda özönlő emberek előtt. S nemcsak a szombat késő estig való nyitva tartással, hanem az erre a napra szervezett érdekesebbnél érdekesebb programokkal. Nagyszerű kiállításokat, tárlatlátogatásokat, kerekasztal beszélgetéseket, hangversenyeket láthat/hallhat itt a látogató.

Megnyílnak a galériák, az utcán zene szól, és még a pihenőpadok is művészek által kifestett műalkotások."

 

Részletes programok hamarosan!