Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Esélyek utcája - 2018. november 8.

  • 2018 október 19.

Az idei nagy rendezvényünket a Családok Éve program inspirálta. Az Esélyek utcájában ezúttal a családbarát működés kérdéseit tárgyaljuk vállalati, önkormányzati, munkaadói oldalról, illetve szakértő és segítő civil szervezetek szemszögéből is.

MEGHÍVÓ

Fókuszban a családbarát szemléletmód az Esélyek utcájában

Mitől családbarát egy munkahely és mennyire fontos ez ma egy munkavállalónak? Üzleti érdek vagy szép eszme mindez? Mindent kiaknáztunk már, vagy van új eszköz a munkáltatók kezében? És miben segítheti a családbarát szemlélet kialakítását egy civil szervezet?

Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ az Esélyek utcája hagyományos konferenciáján, ahol ez alkalommal vállalati HR-szakemberek, non-profit szervezetek és az önkormányzat munkatársai arról beszélgetnek, hogy mit tehetnek a munka-család egyensúly megteremtése érdekében.

Újbuda Önkormányzata két évvel ezelőtt hívta életre „Esélyek utcája” elnevezésű szakmai programját. Büszkék vagyunk arra, hogy 2016 óta több száz vállalati szakemberrel és civil szervezeti vezetővel gondolkodhattunk közösen arról az Esélyek utcája rendezvényeink keretében, hogyan tudjuk előmozdítani a három szektor együttműködését az esélyegyenlőség és a családbarát szemléletmód érdekében. Örömmel tapasztaljuk, hogy kezdeményezésünk mentén számos gyümölcsöző kapcsolat jött létre különböző szektorok között.

Az idei nagyrendezvényünket a Családok Éve program inspirálta. Az Esélyek utcájában ezúttal a családbarát működés kérdéseit tárgyaljuk vállalati, önkormányzati, munkaadói oldalról, illetve szakértő és segítő civil szervezetek szemszögéből is. Az eseményen arról beszélgetünk majd, hogyan teremthetők meg és milyen jógyakorlatok működnek a családbarát vállalati működésben, ebbe hogyan csatornázhatók be a civil szervezetek? Vajon csak szép eszmék, vagy jól felfogott üzleti érdekek húzódnak meg a családbarát intézkedések mögött?

Megtisztelő lenne számunka, ha szakmai rendezvényünkön az Ön véleményét is meghallgathatnánk, ezért ezúton is tisztelettel meghívom eseményünkre.

A rendezvény időpontja:

2018. november 8., 9-14 óra, regisztráció: 8:30-tól

A rendezvény helyszíne:

Újbuda Önkormányzata, Díszterem (1113 Budapest, Zsombolyai utca 5.)

Jelentkezés:
A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát október 31-éig az alábbi linken jelezni szíveskedjen, illetve kérjük, írja be naptárába az eseményt! A részletes programtervet a későbbiekben küldjük.
JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTÉSE ITT

További információ kérhető:

Baráth Andrea, Újbuda Önkormányzata, barath.andrea@ujbuda.hu , +36 30 817 2301

Kiss Gyöngyvér, Civil Impact Nonprofit Kft., info@civilimpact.hu, +36 20 395 42 77

Köszönjük, hogy velünk gondolkodik és segít abban, hogy az esélyegyenlőségi és családbarát szempontok minél szélesebb körben megvalósulhassanak.

Budapest, 2018.10.16.

 

dr. Hoffmann Tamás

Újbuda Önkormányzatának Polgármestere