Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Eleven Ősz a Bartók Béla Boulevard-on

Izgalmas kulturális programok, művészeti foglalkozások, zene, színház és gasztronómiai ínyencségek a Bartókon!

A szeptember 17-19. között megrendezendő háromnapos fesztivál célja a helyi közösségek építése, valamint a modernizációs eszközök – mint megnyilatkozási felületek – és a művészetek fúziója.

 

Az Eleven Ősz témája idén illeszkedik a kerületben zajló nemzetközi CUP-projekthez, amelynek célkitűzése a helyi közösségek építése, a digitalizáció és a művészetek közelebb hozása, melynek kommunikációs felülete egy INSERT elnevezésű platform lesz.

A fesztivál évek óta lehetőséget ad designerek, építészek, művészek, alkotók bemutatkozására például az 1 Művész 1 Porta kezdeményezésen keresztül, amelynek eredményeként a Bartók Béla út kirakatai rendszeresen kortárs művészei alkotásokkal telnek meg, de a programok jelentős része ezen túl is a művészetekre koncentrál.

Idén egy kreatív ötletpályázat is kapcsolódik az eseményhez, melynek nyertes programjai megjelennek az Eleven Ősz keretében a Bartók Béla Boulevard utcáin, közterületein, vendéglátóhelyein, galériáiban, kreatívműhelyeiben.

A Bartók Boulevard Egyesület által szervezett Eleven Ősz gondolkodásra és cselekvésre ösztönöz. A nemzetközi pályázat (CUP) részeként megvalósuló INSERT platform, amely egy online és személyes tér a helyi közösségek fejlesztésére, jelentős hangsúlyt kap az esemény keretében. A kezdeményezés által a közösségi platform összeköti egymással a hasonló érdeklődésű és tehetségű embereket, és támogatja olyan új projektek, produkciók létrejöttét, amelyek akár több alkotót, vagy akár többféle tudást igényelnek. Ez a kreatív gondolatiság, alkotás és energia pedig jelentős hangsúlyt kap az Eleven Ősz eseményen is, ahol a kreativitásról való együtt gondolkodásra, ötletelésre, személyes élmények megosztására serkentenek.

Részletek hamarosan az esemény FB oldalán és a BBB FB oldalán!