Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Csokit vagy csalunk! Halloween fesztivál a Ráday utcában

Harmadszor lesz Tök és Forralt bor fesztivál a Ráday utcában. Október 27-én 16 órakor kezdődik a Csokit vagy csalunk! Halloween fesztivál.

Az utcában a beöltözött, és jelmezbe bújt gyerekekre csokoládé és édesség vár a „fogadó helyszíneken” – a látványos díszítés elárulja, hol kell „kopogtatni”! A rendezvény ingyenesen látogatható, de papír táskát csak az előzetesen regisztrált gyermekeknek tudunk biztostani, amibe csokit és cukrot tudnak gyűjteni 16.00-19.00 óra közötti felvonuláson. A 2018. október 16-ig regisztráltak ingyenesen, a 2018. október 18-a után regisztráltak 1.000 Ft/gyermek vagy papír tasak díj ellenében tudnak részt venni. A mai nappal az előregisztrációkat lezártuk!

Aki eddig nem regisztált, az figyelje az esemény facebook falát. Oda lehet üzenetet írni, akinek van felszabadult regisztrációja, esetleg nem jön, kérjük, hogy tudassa, hátha van rá jelentkező. Akár küldje át másnak a visszaigazoló e-mailt, aki jelentkezik rá. Személyit nem, csak visszaigazoló e-mailt kérünk!
Fontos, hogy minden esetben a helyszínre a kinyomtatott regisztrációs levéllel kell jönni, azért fognak kapni a gyerekek papír tasakot, amivel lehet menni gyűjteni.


A vendéglátóhelységek csak azokat a gyerekeket tudják majd kiszolgálni, akiknél megkülönböztetett jelzésű Csokit vagy csalunk! táska van.

Aki már regisztrált, kérjük, hogy hozza magával a regisztrációt követően megkapott e-mail-t, az ingyenesen regisztráltak két helyen (Nándori cukrászda és Rombusz-kert) tudják átvenni a papír tasakokat október 27-én 16.00 és 17.00 óra között, erről küldtünk emlékeztető e-mailt is. Akik október 18-a után regisztráltak az 1.000,- Ft/gyermek vagy papír táska díj megfizetése mellett döntve, azokat 16 órától 17.00 óráig várjuk a Rombusz kertben (Ráday utca 10-12.) elhelyezett regisztrációs ponton, ahol a magával hozott (kinyomtatott) e-mail alapján, annyi papírtáskát vehet át, ahány gyermekre regisztrált és kifizette a helyszínen a díjat

Amennyiben nem kapta meg a visszaigazoló e-mailt, kérjük, írjon az info@bevasarloutca.hu e-mail címre 2018. október 26. 16.00 óráig, ahol kollégánk megnézi a rendszerben, hogy sikeres volt-e a regisztráció és visszajelez a további teendők tekintetében! Sajnos ezután az időpont után, már nem áll módunkban e-mailekre válaszolni.

Regisztrált vendégeinket várjuk október 27-én 16 órától visszaigazoló e-maillel, de minden érdeklődőt szeretettel látunk a rendezvényen!

A Halloween-felvonulás 16 – 19.00 óráig tart, azt követően a felnőtteké az utca: Forralt bor fesztivál! Jöjjön, maradjon, töltse a szombat estét a Rádayban!