Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2021

  • 2021 március 03.

Nyissuk ki együtt a tavaszt!

1981-es indulása óta a Budapesti Tavaszi Fesztivál a főváros kulturális életének egyik megingathatatlan sarokköve. A programsorozat 40 éve megbízhatóan vezeti át a főváros közönségét a tavaszból a nyár felé, miközben példátlan értékű eseményekkel hívja közösségbe a nézőket és hallgatókat. A fesztiválon megjelenni évről évre megtiszteltetés és kiváltság, fellépőinek köre pedig egy olyan szelekció, amely büszkén világít az európai kultúra térképén, és csalogatja a városba a külföldi érdeklődőket is.

Amelyre mi, budapestiek is büszkék lehettünk mindig, és büszkék lehetünk továbbra is. 

A Budapesti Tavaszi Fesztivál olyan egyedülálló értékké nőtte ki magát létezése eddigi 40 évében, amely kulturális, közösségi és történeti tekintetben is pótolhatatlan. Szellemi nívóját számtalan művész játéka emelte évről évre magasabbra, megteremtve ezzel egy mással nem helyettesíthető márka presztízsét. A közönség számára fogódzó a tavaszi időszakra, találkozási, művelődési és szórakozási teret kínál családoknak és barátoknak. Múltjával, az általa megszólítottakkal történelmileg elvitathatatlanul Budapest részévé vált.

Örömmel tölt el minket, hogy a járványtól terhelt időszakban is megidézhetjük a Budapesti Tavaszi Fesztivált azoknak, akik lassan két éve várnak rá. Feladatunk a közös értékek, a budapesti hagyományok fenntartása és ápolása a biztonságos körülmények megteremtése mellett, még ezekben a furcsa időkben is. A helyi és vidéki közönség kulturális éhségének csillapítására pedig a nehéz pillanatokban van a leginkább szükség.

Éppen ezért 2021-ben online formában érkezik a Budapesti Tavaszi Fesztivál, április 9-18. között.

A 40 éves presztízsű programsorozat nívójához hűen válogatunk az elmúlt évek kínálatából és járványbiztos produkciókból, a megváltozott környezethez adaptálódva, mégis folytatva a hagyományt. Így az átmeneti évben virtuálisan segítünk mindenkit koncertekhez és előadásokhoz egy olyan retrospektív bemutatóval, amely az otthon biztonságában is szívet melengető képet prezentál 40 év történetéből. A programokat a következő hetekben fokozatosan tárjuk fel az érdeklődők előtt, amelyeket itt és a BTF közösségi média csatornáin lehet majd megismerni.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tart az idei online fesztiválon! Egy új, izgalmas utazás kezdete lesz, amíg ismét méltó pompájában ünnepelhetjük együtt mindannyiunk Budapesti Tavaszi Fesztiválját.

 

A Budapesti Tavaszi Fesztivál Facebook oldala:
https://www.facebook.com/BudapestiTavasziFesztival

A Budapesti Tavaszi Fesztivál Instagram profilja:
https://www.instagram.com/tavaszifesztival/

A Budapesti Tavaszi Fesztivál Youtube csatornája:
https://www.youtube.com/user/TavasziFesztival

 

Forrás: enbudapestem.hu