Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Éjjel-nappal Király

A Király utca fővárosunk egyik legnagyobb történelmi múlttal rendelkező utcája, a XIX. században Pest főutcája volt. Napjainkra pezsgő és fiatalos közösségi térré vált, mely magyarok és külföldiek számára egyaránt vonzó hely.

 

A Király utca Budapest egyik legváltozatosabb utcája. Hemzsegnek a szórakozóhelyek, amelyek többnyire tele vannak és az utcán hömpölygő tömeg pedig gyakori jelenség. Itt minden korosztály megtalálja a magának megfelelő szálláshelyet a hoszteltól az Airbnb-n keresztül az 5 csillagos szállodáig. A Király utca az eklektikus házak, a történelmi múlt, az evés-ivás, bulizás, de a shoppingolás terén is a legjobbat szeretné nyújtani!

A környék a legfőbb ütőere a budapesti bulinegyednek, amely az éjszakai élet szempontjából közép-európai szinten is kiemelt jelentőségű. Egymást érik a Hungarikumnak számító romkocsmák, a pubok és az igényes szórakozóhelyek, ahol hétvégenként 200 000 ember is megfordul. Különösen népszerű a Gozsdu udvar, amely igazi party-komplexum a bulinegyed origójában, s hazai és nemzetközi celebritások körében is rendkívül kedvelt hely.