Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Ahol divat a divat

A belváros egyik legtisztább és legbiztonságosabb utcájában a divat szerelmesei ugyanúgy jól érezhetik magukat, mint aki csak sétálna egyet, vagy harapna valamit.

A kétezres évek első felében lezajlott jelentős méretű ingatlanfejlesztéseknek és felújításoknak hála megszülethetett a Fashion Street, amely azóta otthont ad a legnagyobb divatmárkák üzleteinek, mint például a Hugo Boss, a Tommy Hilfiger, a Furla, a Massimo Dutti, a Lacoste, a United Colors of Benetton és a Lloyd. Noha a név kötelez, és túlsúlyban vannak a női- és férfidivattal foglalkozó üzletek, találhatunk itt éttermeket és kávézókat, luxusszállodákat, építészeti remekműveket, de akár szivarboltot is!

A Fashion Street részének tekinthető Vörösmarty tér azon túl, hogy bőségesen el van látva prémium üzletekkel (itt található például a két Michelin-csillaggal büszkélkedő Onyx étterem is), még a Vörösmarty téri adventi- és karácsonyi vásárnak is állandó színhelye. A rendezvény hosszú évek óta az európai adventi vásárok élvonalába tartozik.

Elérhetők a www.fashionstreet.hu oldalon!