Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

A koronavírus gazdasági hatásairól indul felmérés

  • 2020 március 23.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kaphasson a koronavírus-fertőzés gazdasági hatásairól, kutatást végez a hazai vállalkozások körében.

Jelen felmérés az eddigiekben végzett kérdéssornak egy kibővített, újra gondolt változata, tekintve, hogy abban a vállalkozások üzleti helyzete és kilátásai mellett arról szeretnénk képet kapni, hogy hogyan kezelik a cégeknél a járvány terjedését, illetve milyen eszközök segítenék a vállalatok működését.

A felmérés az alábbi linken érhető el: http://kutatas.gvi.hu/index.php/612439?lang=hu

Kérjük, hogy a fenti linket legyen kedves kitölteni, annak érdekében, hogy Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a lehető legszélesebb bázisú felmérést végezhesse el.

Támogató együttműködését előre is köszönjük! 

Forrás: www.bkik.hu