Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Bonbonkészítő workshopok

december 09., hétfő, 17:00

Karácsonyi bonbonkészítés

Szeretnél bonbont ajándékozni karácsonyra? Esetleg otthon is kipróbálnád a készítést? Gyere el hozzánk és megtanítjuk az alapokat egy szuper hangulatú csokizós program közepette.

Ár: 14 990 Ft/fő Tartalmaz egy bemutatót a csokoládéról, kóstolót és egy formányi bonbon (21-24db) készítést teljesen a kezdetektől (krém készítés, díszítés, hüvelyezés, töltés, talpalás)

Időtartam: 3-4 óra Létszám: Minimum 8 fő, maximum 16. 

Helyszín: Bonbonier (1092 Budapest, Ráday u. 25-27.)

 

 

december 11., szerda, 16:30

Karácsonyi endorfin túladagolás, bonbon kóstolóval

Szeretnél picit többet tudni a csokoládé világáról, hogyan kell csokit kóstolni, mi a minőségi csokoládé ismérve? Minderről egy rövid bemutató keretében, illetve bonbon kóstolóval egybe kötve tanulhatsz.

Ár: 3200 Ft/fő Tartalmaz egy rövid bemutatót a csokoládéról, különböző százalékú csokik és 6 db díjnyertes bonbon kóstolását.

Időtartam: 45 perc- 1 óra Létszám: Minimum 8 fő maximum 30.

Helyszín: Bonbonier (1092 Budapest, Ráday u. 25-27.)

 

 

december 16., hétfő 16:30

Karácsonyi szaloncukor/trüffel készítés

Szeretnél saját készítésű szaloncukrot a fára vagy esetleg az ajándékokat díszítenéd vele? Gyere el hozzánk és készítsd el saját trüffeleidet, szaloncukraidat egy garantáltan csupa csokis program keretében.

Ár: 6400 Ft / fő Tartalmaz egy rövid bemutatót a csokoládéról és 10-12 db szaloncukor, illetve trüffel készítését előkészített krémekből, majd azok becsomagolását.

Időtartam: 1 órás Létszám: Minimum 15 fő, maximum 25

Helyszín: Bonbonier (1092 Budapest, Ráday u. 25-27.)

 

A regisztráció lezárult.