Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Bolgár Borok kóstolója

Az iF CAfe és a Bolgár Bornagykövetség/Bulgarian Wine Embassy közös szervezésében borkóstolót tartunk az iF Kávézóban december 7-én és 22-én. A programot egy-másfél órásra tervezzük, ötféle bort mutat be a bolgár borok nagykövete, Rossen Tkacsenko. A borok őshonos vagy ritka fajták és közvetlenül a borászoktól érkeznek. A borok között fehér és rozé mellett a mediterrán világra jellemző testes vörösborokat is kóstolhatunk. A borokhoz finom falatokat (sajtokkal és krémekkel) adunk, ezzel is érdekesebbé téve a kóstolást.
A bemutató után persze lehetőség van vásárlásra is.
A kóstoló ára a borokkal és falatokkal 5900 Ft/fő.

A részvétel regisztrációhoz kötött: Hoffmann György, ifkavezo@t-online.hu. Maximum 20 fő regisztrációját tudjuk alkalmanként elfogadni.

Helyszín: IF Jazz Cafe (1092 Budapest, Ráday u. 19.)

További információért kattintson!