facebook share

radaykorzo

Szereted a Belső-Ferencvárost, a városi fesztiválokat, az utcai programokat, de valami másra, újra, meglepőre vágysz? Itt a helyed!
Közös kocogás; popup rádió; henteskritika élőben; kerekasztalok;krimiklub; koncertek; gyerektér; közös kenyér-és kalácssütés; romakép matiné; városi séták; vers és bor; kiállítások; divatbemutató; mobilapp-túra; hajvágás; nyelvórák; science shop; virágmesék; nyitott udvar és re-koncept…

Részletes leírás a kezdeményezés hátteréről és a csatlakozók programajánlatai:

radaykorzo.hu

Eddig már több mint 40 helyi kávézó, galéria, kis bolt, közösség csatlakozott a Ráday Korzó másfél napos eseményéhez programjaival, melyet szeptember 22-23-án rendezünk meg, mi belső-ferencvárost szerető civilek. Az esemény 100%-ban civil összefogásból jön létre, ferencvárosi magánadományozók és vállakozók támogatásából. A programok 90% -a ingyenes, a kivételeket jeleztük a programok közt! Lépj be, barangolj a kínálat közt és aztán tervezd meg a Te és családos, barátaid útvonalát! Találkozzunk, váljon a Belső-Feremcváros erre a másfél napra egy nagy közösségi térré!

Mitől más ez, mint a már megszokott kulturális fesztiválok? Attól , hogy mi csináljuk! :) Kevésbé szerénytelenül: arra törekszünk, hogy olyan programot kínáljunk, ami nem alkalmi élményt jelent pusztán, hanem ha tetszett, visszajárunk majd ezekre a helyekre. Új kedvenc boltjaink, kávézóink, közösségi tereink is lesznek a már meglévő törzshelyeink mellett. Az a vágyunk, hogy akár a legmegszokottabb útvonalainkon is akadjon most valami, amire felfigyelünk, aminek örülni tudunk!

Rendezvény szervezője: Ferencvárosi Közösségi Alapítvány

Együttműködő partnerük: Ráday Soho Kulturális Egyesület