facebook share
ppiknik_logo

 

Pozsonyi Piknik – Újlipótváros idén 8. alkalommal ünnepel!

 

Szeptember 4-én, vasárnap újra ünnepel Újlipótváros! A hagyományossá vált falunap, a Pozsonyi Piknik, a tavalyi helyszínen, azaz Újpesti rakparton a Jászai Mari tér és a Szent István park között várja a Piknik barátokat színesebbnél színesebb programokkal 10 és 20 óra között. Az évről évre növekvő látogatottságú fesztivál továbbra is a főváros legnagyobb civil rendezvénye, amelynek hamisíthatatlan hangulatáról idén is a fővárosi kő- és vándorszínházak művészei gondoskodnak. Idén a Piknik színpadán jelen lesznek – a teljesség igénye nélkül – a Vígszínház, a Vidámszínpad, a Thália Színház, a Budapesti Operettszínház, a Játékszín, a József Attila Színház, a Zeneakadémia művészei, valamint egyéni produkcióval Hernádi Judit, Lukács Sándor, Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László.

Természetesen nem maradhatnak ki a programból a tematikus utcák sem: a gasztronómia szerelmeseit a Katona József utcában várják a vendéglátók, a színházak egyedi kedvezményekkel és közönségtalálkozókkal várják a látogatókat a Radnóti Miklós utcában, a Szent István park oldalában pedig a legkisebbeket várja az Elevenpark, Buci Maci, Garfield és Dörmögő Dömötör játszóháza, a Tücsöktanya játszóház és még sok vidám és szórakoztató program.

De nem Piknik a Piknik zsíros kenyér, tombola, hajós kirándulás nélkül, így természetesen ezek a programok sem maradnak ki idén, akárcsak a vásári forgatag, ahol dedikálások és egyéni produkciók várnak kicsiket és nagyokat.

pozsonyi

A Piknik programja és a folyamatosan frissülő információk megtalálhatóak a www.pozsonyipiknik.hu oldalon és a Pozsonyi Piknik hivatalos facebook oldalán.