facebook share

Megjelenés dátuma: 2015. 12. 11.

A Nyitva! Fesztivál az ingatlanközvetítés kooperatív módja. Kiadó budapesti üzlethelyiségekbe válogatott helykereső kezdeményezések költöznek egy hónapra és teszik próbára ötletüket kockázatmentesen.
Az üres üzletek felélednek, felfedve a bennük rejlő lehetőségeket, ezáltal kiadásuk esélye mérhetően nő.

Kooperatív ingatlanközvetítés
A Nyitva! Fesztivál keretében tulajdonosok és beköltözők kockázatok nélkül működhetnek együtt, hogy azt követően megalapozott döntést hozhassanak a folytatásról. A folyamatban mind az ideális helyiség, mind az ideális bérlő megtalálása közös munka eredménye.

Élmény, tapasztalat, láthatóság
A szervezők elsődleges célja, hogy mindenkinek nyereséget hozzon a fesztiválon való részvétel, függetlenül attól, hogy megtalálja-e végleges partnerét egy tulajdonos, vagy beköltöző személyében.
A projektek életre szóló élményt, tudást és új szakmai kapcsolatokat szerezhetnek, a tulajdonosok nagyobb láthatóságot ingatlanjuknak.

Kiknek szól?

Tulajdonosok: Üres budapesti üzletek tulajdonosai, akik a fesztivál keretében helykereső projekteket támogatnak egy hónapos ingyenes helyiséghasználattal. Cserébe lehetséges jövőbeli bérlőket ismerhetnek meg, üzletük az egy hónap alatt nyitva tart majd és kiadásának esélyei mérhetően nőnek.

Helykeresők: Ötletükkel jelentkeznek a fesztiválra, a továbbjutott projektek ingyenes tréningen vesznek rész és találkozhatnak üres üzletek tulajdonosaival. A tulajdonossal való egymásra találást követően egy hónapig bérleti díj nélkül használják a helyiséget, és megtapasztalhatják egy saját üzlet fenntartásának előnyeit és kihívásait.

 

Jelentkezés 2015. december 18-ig az alábbi felületen.

http://nyitvafesztival.hu/jelentkezes/

 

További kérdések esetén a nyitva@kek.org.hu e-mail címre lehet írni, vagy a +36 20 480 7891-es számon lehet érdeklődni.