facebook share

Megjelenés dátuma: 2015. április 16.

Nyelvtanulás szükségessége

 

Sokan beszélnek a nyelvtudás fontosságáról. Ezt halljuk az iskolában, a szüleinktől, később pedig személyesen is megtapasztaljuk a jó tanácsok mögött igazságot. Ma már nem csak a sikeres egyetemi felvételihez, diplomához, hanem egy jó állás megszerzéséhez is nélkülözhetetlen a magabiztos nyelvtudás. Egy élő, idegen nyelv ismeretének birtokában még külföldön sem érezzük magunkat elveszett, kiszolgáltatott “idegennek”. Egyszerűen kinyílik a világ és nem gátolnak Bennünket a határok a számunkra fontos információk megszerzésében.

 

Az alábbiakban egy gyors és hatékony módszert szeretnénk figyelmükbe ajánlani az E-Talking Club tolmácsolásában, hogy akár már a nyári szezonra felkészülten, megfelelő nyelvtudással várják a turistákat.

 

„Nyelvtanulás? Csak azt ne…

A legnagyobb kudarcélmény! VOLT!

Nyelvészek egy csoportja a természet rendjén alapuló nyelvelsajátításra fókuszált az elmúlt harminc évben. MEGFEJTETTÉK! Tizenöt évig tesztelték 5000 magyar alanyon. SIKERREL. A végeredmény egy egyedi on-line rendszer, melynek segítségével reggel 6 és 22 óra között bármikor gyermeki könnyedséggel sajátíthatjuk el egyelőre az angol vagy német nyelveket. Irányított párbeszédre épít az E-Talking Club TM software-je. Nem kell hozzá: tanár, tankönyv, szótár, munkafüzet, s ingázni sem! Nem tanulni kell, hanem elsajátítani! A végeredmény a módszer betartása mellett a folyékony beszéd, azaz nem kell gondolkodnia azon mit mondanak, vagy Ön mit mondjon! A régi megközelítés, hogy az adott nyelv nyelvtani szabályait bebiflázva és a szavakat bemagolva jutunk el majd a beszédig. MEGBUKOTT! A világ felnőtt lakosságának mindössze 13%-a beszél folyékonyan egy második nyelvet! A hiba nem Önben van! Ha elege van abból, hogy a külföldiekkel nem tud szót érteni, hogy szakmájában nem tud fejlődni, azaz akadályozza a nyelvtudás hiánya, az ETC az egyedüli megoldás! Nincs ideje? Nem kell? Ha szándéka van, s szánna rá havi 50 eurot, akkor korlátlanul használhatja a modellt egy hónapig, s már az első hetekben érezni fogja a változást! Tud felhozni bármilyen érvet, hogy ne kezdje el? Mi nem tudtunk…”

Bővebb információk az alábbi weboldalon:

http://www.e-talkingclub.com/hu