facebook share

Szeretné közelebbről és más szemszögből is megismerni utcáinkat? Akkor jöjjön el vezetett történelmi sétáinkra júniusban és fedezze fel azok titkait!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elhivatott a vállalkozások segítése és támogatása mellett, így mindent megtesz azért, hogy iránytűként szolgáljon számukra a gazdasági életben.

A kereskedőknek, üzlettulajdonosoknak, a helyi gazdasági élet csaknem minden szereplőjének és a vásárlóknak is elsődleges érdeke az élhető városi környezet megteremtése. Ebből a meggyőződésből hozta létre 2013-ban a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a BUM – Bevásárló és Tematikus Utcák Menedzsmentjét.

A menedzsment a meglévő fővárosi bevásárló és tematikus utcák erősítésével és az ilyen kezdeményezések feltárásával, összefogásával foglalkozik. BUM Nonprofit Kft célja, hogy segítse és fejlessze a célterületek kereskedelmét, csökkentse az ott lévő üres üzletek számát és növelje az utcák látogatottságát.

Tagjaink:

·         Broadway Egyesület – Liszt Ferenc tér

·         Falk Art Fórum – Falk Miksa utca

·         Királyutca-Designutca Klaszter – Király utca

·         KultUnio Klaszter – KultUnio Negyed

·         Bartók Béla Boulevard – Bartók Béla út

·         Palota Piknik Egyesület – Mikszáth tér és Krúdy Gyula utca

·         Pozsonyi Piknik Egyesület – Pozsonyi út és környéke

·         Ráday Soho Egyesület – Ráday utca

Partnerünk:

·         Fashion Street – Deák Ferenc utca

 

2016. június 10-12 között „BUM – Nyári Tematikus Séták” keretén belül 23 sétával és egy hajós városnézéssel várjuk Önöket szakképzett idegenvezetőkkel.

 

A programok várhatóan 2 héten belül kerülnek fel weboldalunkra és facebook oldalunkra!

 

BKIK Idegenvezető Továbbképző Központ

 

Ismerjék meg közelebbről, hogy kik azok, akik felkészültségükkel, tudásukkal felidézik Budapest múltját, és a tematikus utcákban bemutatják a térség jelenét formáló vállalkozókat, vállalkozásokat, kulturális társulásokat.

20151105_171320

 

 

A BKIK Idegenvezető Továbbképző Központ idegenvezetői, akik a Központ által 2003 óta szervezett Idegenvezetők Világnapja szakmai rendezvény állandó szereplői.

Azok, akik azonosulnak a Központ célkitűzésével, és társulnak a Kamara és az Idegenvezető Továbbképző Központ közös rendezvényeihez: a turisztikai szezont nyitó februári szakmai felvonuláshoz, valamint a 2011-től megrendezett szezonzáró Turizmus Világnapja eseményhez.

Azok, akik részt vesznek a Kamara által 2013-ban létrehozott BUM Nonprofit Kft. programjain a Kulturális Örökségnapok, a BUM tematikus séták alkalmával és a Bevásárló és Tematikus utcák rendezvényein.

A turisztikai eseményeink további résztvevői – követve a BKIK V. Turizmus és Vendéglátás Osztály kötelékében az 1990-es évek végén megalakult Idegenvezető Továbbképző Központ gyakorlatát/célját – a leendő és kezdő idegenvezetők, a szakiskolák - Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola, Kopint-Datorg, SZÁMALK-Szalézi Szakközépiskolák, Európai Üzleti Polytechnikum, Pro Turismo Idegenvezető Iskola - növendékei.

Sétáinkon az idegenvezetőinkkel együtt kalauzolják térben és időben át Önöket, kedves vendégeinket.

 

Íme a csoportunk, akikkel találkoznak a rendezvényeinken:

Valamint a szervezők:

kiralygabi

Király Gabriella, a BUM bevásárlóutca menedzsere

 

medzayaniko

Medzay Anikó, a BKIK Idegenvezető Továbbképző Központ vezetője, az Idegenvezetők Világnapjának és a BUM által szervezett séták szakmai vezetője