facebook share

Megjelenés dátuma: 2015. 07. 08.

Ha még nem járt ott vagy épp kedvencei közé tartozik, akkor most érdemes ellátogatni a Fashion Streetre. Számos üzlet várja a látogatókat kedvezményes ajánlatokkal!

fashion

 

Emlékeztetőül pár szó a Fashion Streetről:

A Fashion Street egy merész álom megvalósulása, Közép-Európa első és máig egyetlen egy teljes belvárosi utcaszakaszt lefedő High Street fejlesztése.
A századfordulóra sokan tekintenek úgy, mint aranykorra. Arra az időszakra, amikor szebb volt a világ. Ennek a különleges érának volt a része a fővárosban a Deák Ferenc utca is, ami az egyik legfontosabb területe Budapestnek. Az idők során azonban fénye megkopott, és már-már feledésbe merült. Az Immobilia Zrt. meglátta ebben az utcában a kincset érő lehetőséget, és visszaadta a Deák Ferenc utcának századfordulós pompáját megalkotva ezzel a Fashion Streetet.

A 2007-ben rehabilitált, gyönyörűen felújított, patinás környezet – a plázakultúrától eltérően – elsősorban a klasszikus, hagyományos vásárlást pártolókat hivatott kiszolgálni. A sétálóutca tizennégyezer négyzetméter üzlettérrel rendelkezik, melyekben közép- és felső kategóriás divatmárkák, valamint változatos kínálattal rendelkező éttermek és szolgáltatók találhatók.

További információk:

http://fashionstreet.hu
https://www.youtube.com/watch?v=-B6OIXEsmH0

 

Kövessen minket!

Facebook: https://www.facebook.com/FashionStreet (több mint 10.000 kedvelő)

Instagram: http://instagram.com/fashionstreetbp
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLCoxIHU99haDj-WpsIn9Rg