facebook share

Megjelenés dátuma: 2015. 09. 09.

Múltidéző Piactér – Úszópiac

„Értékes hagyományainktól hagyományos értékeinkig”

 

Print

Idén 5. alkalommal szervezi meg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a Múltidéző Piactér elnevezésű, családi rendezvényét, melyet szeptember 12-én és 13-án tart a Bálna mellett, a Nehru Parton. Az idén 165 éves jubileumát ünneplő BKIK hagyományteremtő rendezvényének célja a budapesti ipar, kereskedelem és kézművesség múltjának-jelenének bemutatása. A rendezvény partnere Budapest Főváros Önkormányzata.

 

Számos családi és gyermekprogrammal várják a látogatókat: lesz Úszópiac, Középkori Piactér kézműves bemutatókkal és vásárral, Mesterségek Utcája, ahol számos foglalkozást kipróbálhatnak a kicsik és a nagyok, a fafaragástól a porcelánkészítésen át a gyöngyfűzésig.

A nagyszínpadon fellép egyebek mellett Péter Szabó Szilvia, a Görömbő Kompánia, a Kerekes Band és a Budapest Ragtime Band. Megismerkedhetünk a magyar gasztronómiával, és lesz mini vidámpark, falmászás, mutatványosok, tűzzsonglőrök, fa logikai játékok, kosárhinta és tűzoltás is.

 

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara programja remek megjelenési lehetőséget biztosít a nagy múltú magyar cégek, hazai vállalkozók, művészek, hagyományőrzők és az alkotó kézművesek számára, hiszen hazai és külföldi látogatókat egyaránt szeretettel várnak az rendezvényre.

 

A Múltidéző Piactér – Úszópiac rendezvényre mindenki számára ingyenes a belépés.

A részletes programot megtalálja az esemény honlapján és a BKIK Facebook oldalán.

 

www.multidezopiacter.hu

https://www.facebook.com/multidezopiacter?ref=hl