facebook share

A sokszínű Budapest egész évben kínál értékes programokat, a legdinamikusabb időszak mégis nyáron érzékelhető. A magyar fővárost méltán tartják számon olyan desztinációként, ahol a kultúrák találkoznak, ahol valódi élmények csalnak mosolyt az arcokra. Budapest a legjobb hangulatú városok egyike, fesztiválok és rendezvények fonódnak egymásba. Ezt az egyedi hangulatot szeretné a Zenélő Budapest szabadtéri ingyenes koncertsorozat még varázslatosabbá tenni. Tizenhárom helyszínen mintegy 600 szabadtéri rendezvény várja a közönséget augusztus 18-ig.

zenelobudapest

A Zenélő Budapest koncertsorozat a Budapest Főváros Önkormányzata hivatalos turisztikai- és fesztiválszervező cége, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében, a Miniszterelnökség támogatásával valósul meg. A projekt ötlet- és szakmai gazdája Götz Béla, művészeti vezető, a Magyar Érdemrend Tiszti Keresztjével kitüntetett, Jászai Mari-díjas díszlettervező, valamint Götz Nándor zenei vezető, klarinétművész.

Részletes program és információ a koncertekről az esemény facebook oldalán, a www.facebook.com/zenelobudapest található.