facebook share

Megjelenés dátuma: 2014. április 11.

cropped-cropped-eleven_banner

ELEVEN Kreatív

A Kulturális Tizenegy Egyesület egy 3 napos kulturális hétvégét szervez 2014. május 9-11. között ELEVEN néven a Bartók Béla úton a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Bevásárló utca menedzsmentjének támogatásával. Az esemény fővédnöke a XI. kerületi Újbuda Önkormányzat polgármestere, Dr. Hoffmann Tamás. Célunk a design, a művészet, a kreativitás testközelbe hozása, bárki számára, élményalapon. A hangsúlyt a tudatos és kreatív környezetépítésre, környezet- és közösségformálásra helyezzük.

Az ELEVEN design hétvége, a tavasz jelentős, kreatív-, művészeti-, kulturális- és gasztronómiai eseményévé kíván válni, amely szeretné bemutatni, promotálni és piachoz juttatni az inspiratív és innovatív kreatív alkotásokat, termékeket, szolgáltatásokat, Budapest kreatív erejét minden érdeklődőnek, valamint a versenyszféra, az üzleti élet szereplőinek. A rendezvénynek komoly szerepe van a Bartók Béla Boulevard Újbuda kulturális utcájaként való újrapozícionálásában, a pezsgő kulturális és társasági élet megteremtésében.

A design, a kreatív alkotás életünk szerves része. A bennünket körülvevő tárgyak alakítják gondolkodásunkat, világlátásunkat, hatással vannak mindennapi életünkre és ízlésünkre.

A látogatók megismerhetik, megízlelhetik, megtapasztalhatják, megalkothatják, és magukkal vihetik a kreativitás élményét.

A BBB-n, a „Bartók Béla Boulevard”-on lévő galériák, design shopok, kávézók és éttermek összetett és sokszínű kiállítótérként helyszínt biztosítanak az alkotók által létrehozott tárgyak, alkotások, szolgáltatások, performanszok, installációk, színházi és zenei programok bemutatására.

Résztvevők és helyszínek:

 

 1. Gellért tér
 2. Próféta Galéria
 3. Bor és Kézműves Galéria
 4. B12
 5. Gottier
 6. Moha café
 7. Defo labor
 8. Palmetta
 9. Faur Zsófi Galéria
 10. Kelet kávézó
 11. Szatyor
 12. Hadik
 13. B32
 14. Gárdonyi tér
 15. Eleven Blokk
 16. Újbuda borháló
 17. Tranzit Art Café

 

Eleven_majus9_11