facebook share
bvk-eepa_logo100

Bővítené, korszerűsítené, fejlesztené vállalkozását? Árukészletre, anyagra, berendezésekre van szüksége? Leszerződött megrendelései teljesítéséhez van pénzre szüksége? Ismerje meg Budapest legkedvezőbb mikrovállalkozói hitelét!

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Budapest Mikrohitel Programja keretében kedvezményes, akár évi 3,9% kamatozású hiteleket igényelhetnek a budapesti székhelyű vagy telephelyű, életképes üzleti tervvel rendelkező, kevesebb, mint 10 főt foglalkoztató mikrovállalkozások.

A Józsefvárosi székhelyű vagy telephelyű, vagy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamaránál önkéntes tagsággal rendelkező mikrovállalkozások még kedvezőbb, akár évi 2,9% kamat mellett juthatnak hozzá a hitelekhez. Az ezen feltételeknek megfelelő női mikrovállalkozások – ahol a vállalkozó vagy a vállalkozás többségi tulajdonosa nőnemű – ill. a fiatal mikrovállalkozások – ahol a vállalkozó vagy a vállalkozás többségi tulajdonosa 40 év alatti - további kamattámogatás mellett, akár évi 2,4% kamattal igényelhetnek mikrohitelt.

Valamennyi kölcsön kiszámítható kamatozással, plusz költségek nélkül, 3-10 év futamidőre, beruházás és forgóeszköz vásárlás esetén max. 10 mFt összegig, visszatöltődő hitelkeret esetén max. 7,5 mFt összegig vehető igénybe.

A Budapest Mikrohitel igényelhető

  • iroda, telephely, üzlethelyiség vásárlására, építésére, átalakítására, felújításra,
  • áru- vagy anyagkészlet, gépek, berendezések, gépjármű vásárlására,
  • megrendelések, már megkötött szerződések teljesítésével kapcsolatban felmerült költségek és ráfordítások előfinanszírozására.

A non-profit programba bejelentkezett vállalkozások számára a Közalapítvány szakértői díjmentesen nyújtanak segítséget az üzleti terv elkészítésében, és a megfelelő finanszírozási konstrukció kiválasztásában.

További információk, ingyenes konzultációra jelentkezés: www.budapestmikrohitel.hu