facebook share
bbb

 

Zenélő színes utcával és finn pop-up étteremmel érkezik az ELEVEN Tavasz. A Bartók Béla út májusi utcafesztiválja közösségi és városszépítő programokra helyezi idén a hangsúlyt.

Közösségi Bartók

Az utcafesztiválon a Bartók Béla út társasházaiban rendeznek játékos-zenés programokat, de süteményrecept versenyre is be lehet nevezni. A legjobb finomságokat a Bartók kávézóiban másnap meg lehet kóstolni. Mindezek mellett kutya ügyességi versenyek és közös társasjátékozások is várják a lakókat.

Színes Bartók

Szombaton színes virágokkal ültetik tele a szervezők és a lakók a Bartók Béla Boulevard-t, de készül egy hatalmas köztéri installáció is, amit a Gárdonyi téren állítanak fel. De nemcsak a téren, hanem az utca több pontján is találkozhatunk majd járdára festett színes alkotásokkal.

Zenés Bartók

Szombat délután a Szent Gellért tértől egészen a Móricz Zsigmond körtérig gospel kórusok, együttesek, szólisták, táncosok lépnek fel a legkülönbözőbb zenei stílusokban a nyílt utcán. A Gárdonyi téren este az Oláh Dezső Trio és a Half Note City játszik, utánuk igazi utcabuli kezdődik.

Dizájnos Bartók

Pénteken egyedi ékszerkiállítás nyílik a Kredencben, a La Nube-ban pedig vintage garázsvásár. Faur Zsófi galériája két napra jógaközponttá alakul, a városrész 8 legizgalmasabb galériáját pedig egy izgalmas séta köti majd össze.

Finn Bartók

A fesztivál különleges íze egy finn pop-up étterem lesz, ahol Finnország kultúrájából lehet kapni egy finom kóstolót a Finn Nagykövetség udvarán.

 

Részletes program: bartokbelaboulevard.hu