facebook share
utca

Megjelenés dátuma: 2014. szeptember 19.

Ismét ELEVEN kreatív a Bartók Béla úton a Design Hét keretében, október 3-5. között. Gyere el és légy részese ennek a design-művészeti és gasztro-design élménynek! Lesznek felnőtt-, gyerek-, és gasztro-workshopok, kiállítások, előadások, design vásár, divatbemutatók, installációk, 3D nyomtatás és fényfestés. 3 nap, amikor a design, a művészet, a kreativitás testközelbe kerül, bárki számára, élményalapon.

 

eleven-design-hetvege_facebook-cover_02

 

A kiindulás: Színesítsük a Bartók Béla utat, a rendezvény által mutassuk meg az általában csak közlekedésre használt út szépségeit, előnyeit. Fontos szempont, hogy a programok kötődjenek a helyszínekhez, emellett a látogatók aktív résztvevőkké válhassanak.
A koncepció:

A Bartók Béla út forgalmas, nyüzsgő közeg, melyen gyakran áthaladunk. A Design Hét idei szlogenjéből kiindulva a Bartók Béla utat átvitt értelemben használjuk úgy, hogy a közlekedés helyett megállunk. A rendezvény: háromnapos szimbolikus helyfoglalás.

Állj meg és foglalj helyet! Mi adjuk a széket, tiéd a kreativitás!

Cél a design testközelbe hozása workshopokon, kiállításokon, előadásokon keresztül. A látogatók alkotóként válnak aktív részévé az eseményeknek.

A figyelemfelkeltő utca design fő eleme a szék, melyet ez alkalommal nem a funkció, hanem a design oldaláról közelítünk meg. Többféle helyzetben, interaktív módon jelenik meg a helyszíneken.

A rendezvény utóélete: a programok során a résztvevők véleményt mondanak az útról – miért érdemes a rendezvény után is helyet foglalni itt?

További részletek:

http://kult11.wordpress.com/

https://hu-hu.facebook.com/Kult11