facebook share

 Megjelenés dátuma: 2015. május 14.

Legyél Te a jövő Bevásárlóutca Menedzsere!

 

Jelentkezz a BUM Nonprofit Kft. és a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának duális képzésére!

Kedves Leendő BGF-es Hallgató!

Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara és a BUM Nonprofit Kft. kidolgozott egy gyakorlatorientált duális képzést, melynek keretében a BA Kereskedelem és Marketing alapképzésben résztvevő hallgatók elméleti képzésük mellett a szolgáltatási és szervezési területen szerezhetnek szakmai gyakorlatot. A duális képzés célja, hogy megtaláljuk a jövő bevásárlóutca menedzsereit, elindítsuk őket a pályán, megismertetve velük a tevékenységünk alapjait.

A duális képzés felépítése

A teljes duális képzés időtartama 7 félév, tehát 3,5 év, azaz tanévenként összesen 26 hetet töltesz az iskolapadban és 22 hetet, majd egy teljes szakmai gyakorlati félévet a BUM Nonprofit Kft.-nél. Ezalatt az idő alatt a főiskolán megszerzett elméleti ismeretek mellett a BUM-nál sajátíthatod el a bevásárlóutca menedzser „szakmát”, megismerheted és részese lehetsz egy vállalat mindennapjainak.

Vállalatunk egyik alapértéke a fejlődés, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy gyakorlatodat töltve nálunk akár több terület munkájába is betekintést nyerhess és alapos, gyakorlati tudást szerezz a kereskedelem, szolgáltatások, a marketing és a szervezés területén. Már első naptól kezdve szervezési feladatokat végzel és valódi felelősséggel rendelkezel.

A teljes elméleti és gyakorlati képzés alatt rendszeres pénzbeli juttatásban részesülsz.

A szakmai gyakorlat helye: BUM Nonprofit Kft., 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

 

Felvételi eljárás két szakasza

1. általános felvételi eljárás – állami (főiskolai felvételi eljárás)

2. vállalati felvételi szakasz – BUM Nonprofit Kft felvételi rendszer

A gyakorlati képzésen azok a hallgatók vehetnek részt, akiket a BUM Nonprofit Kft. kiválasztott, és akiket a BGF-KVIK a duális képzésre átsorolt a Kereskedelem és Marketing alapképzési szakán. Mindkét feltételnek egyszerre kell megfelelned!

A jelentkezés módja

A kiválasztásánál több körös kiválasztási eljárást alkalmazunk, melynek célja, hogy alaposabban megismerjük egymást.

Első lépésként, legkésőbb 2015. május 31. éjfélig küldd el az alábbi e-mail címre a középiskolai bizonyítványod összes évfolyamának másolatát valamint önéletrajzodat egy rövid motivációs levél kíséretében, melyben leírod, hogy miért jelentkeztél a duális képzésre, illetve miért szeretnéd a BUM Nonprofit Kft.-nél tölteni a szakmai gyakorlatodat.

Jelentkezés:

info@bevasarloutca.hu

A felvételi folyamata

- A beérkezett jelentkezők között előszűrést végzünk.

- A kiválasztott hallgatókat legkésőbb 2015. június 15-ig meghívjuk egy csoportos találkozóra, melynek során bemutatjuk tevékenységünket, a vállalati környezetet és a gyakorlati lehetőséget, valamint válaszolunk a felmerülő kérdésekre, és egyúttal tovább szűkítjük a felvételi eljárásban résztvevő hallgatók körét.

- A csoportos meghallgatáson továbbjutottakat személyes interjúra kérjük fel, ahol olyan kérdéseket teszünk fel, amelyek segítenek megismerni téged, az erősségeidet, képességeidet, és bizonyíthatod a rátermettségedet.

- 2015. július 3-ig tájékoztatunk a sikeres felvételről és a további teendőkről.

 

A BUM Nonprofit Kft. a kiválasztásra vonatkozó döntését nem köteles indokolni.

Ha bármilyen kérdésed merül fel, írd meg nekünk a fenti e-mail címen és böngéssz kedvedre weboldalunkon!

https://bevasarloutca.hu/hu/