facebook share

Megjelenés dátuma: 2016. január 12.

20151229_203200[1]

A versenymászás, hazánkban is egyre népszerűbb a fiatalok körében, különösen izgalmas ez most, amikor előreláthatólag 2020-ban a versenymászás része lesz a Tokiói Olimpiának. Így évről évre egyre nagyobb média megjelenésre számíthat ez a sport.

2016. február 20-án Diák Olimpiát rendez a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség tagja a Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Klébi DSE (20 éve a mászás szolgálatában, http://www.klebisport.hu/). Teljes versenykiírás ITT tölthető le.

A Diák Olimpia az, amely az iskolás korosztályt (8-16 év) a legjobban megmozgatja. A testnevelő tanárok által (6000 oktatási intézmény) minden magyar diák lehetőséghez jut, hogy mászhasson. A versenyen előreláthatólag közel 200 versenyző fog részt venni illetve a népes szurkolótábor. A Klébiben (1028 Budapest, Kökény utca. 44.) megrendezésre kerülő esemény országos döntőnek minősül.

A szervezők szeretnének színvonalas versenyt rendezni, mindenki megelégedésére.

A gyerekek öröme a jó helyezés mellett, ha valami ajándékkal, emlékkel jutalmazzuk meg őket. Ezért -a külföldi versenyekhez hasonlóan- a szervezők célja, hogy minden gyerek kapjon ajándékot.

Kérjük, támogassa a versenyt lehetőségeihez mérten! A reménybeli támogatásért cserébe a szervezők felajánlják helyszíni molinós megjelenést, illetve szerepeltetik online és offline felületeken a támogatók között, mindazokat, akik hozzájárulnak a rendezvény sikeres létrejöttéhez.

További részletek hamarosan az alábbi elérhetőségeken:

Szervező, nyílt nap lebonyolító:

Klébi DSE, Horváth Ernő
Mobil: Horváth Ernő +3620/938 5226
E–mail: klebisport@gmail.hu

www.mhssz.hu/diakolimpia;

www.facebook.com/versenymaszas